İstanbul PERDER’den 6,5milyarTL’lik ciro

İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Narman, derneklerine üye olan perakende zincirlerinin, toplam yerel sektör büyümesinden daha büyük başarı sağladıklarını söyledi.

İstanbul PERDER’den 6,5milyarTL’lik ciro
İstanbul PERDER üyeleri her yıl gelenekesel olarak gerçekleşen etkinlik kapsamında geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Sapanca Richmond Otel’de yapılan ve 2 gün süren organizasyonun bu yılki konuğu Ekonomi Yazarı Asaf Savaş Akat, katılımcılara faydalı bilgiler aktardı. Programın açılışında konuşan İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Narman, üye kampı gibi keyifli organizasyonlarda bir araya gelmenin, paylaşımda bulunmanın katılımcıları daha iyi noktalara getireceğini dile getirdi. 2011 yılıyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Narman, İstanbul PERDER’in şube bazında yüzde 42, metrekare bazında yüzde 35 ve personel anlamında yüzde 28 büyüme kaydettiğini söyledi. Narman, İstanbul PERDER’in toplam yerel sektör büyümesinden daha büyük bir başarı sağlayarak 6,5 milyar TL tahmini ciroya ulaştığını belirterek 2012 yılında yapılması planlanan organizasyon ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Selamet Aygün ise perakende sektörünün mevcut durumunu ve gelişimini değerlendirdi. Nisan ayında düzenlenecek olan “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonu kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aygün, organizasyonun bu yıl uluslararası bir kimliğe kavuşacağını sözlerine ekledi.

retailnews

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52