Balparmak ve Balkovan Anfaş’ta!

Altıparmak Gıda, Balparmak ve Balkovan markaları ile 15–19 Şubat tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenecek fuarda 46 ülkeden gelen yerli, yabancı 45 bini aşkın ziyaretçi ile buluşacak.

Balparmak ve Balkovan Anfaş’ta!
Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ambalajlı bal sektörünün lider firması Altıparmak Gıda, Türkiye'nin gıda sektöründeki en büyük fuarı olan Anfaş Food Product 2012 – 19. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı’nda yer alacak. Türk bal sektörünün lider markası Balparmak, saf ve katkısız balları yenilikçi yaklaşımıyla tüketiciler ile buluşturuyor. Balparmak Süzme Çiçek Balı; kokuları ve renkleriyle Türkiye'nin eşsiz florasından elde edilen doyumsuz lezzeti sofralarınıza sunuyor. Balparmak Süzme Çam Balı ise ağırlıklı olarak Yerkesik ve Marmaris’te üretilen özel çam ballarını yurdun dört bir yanındaki tüketicilerin sofralarına taşıyor.

Çiçek balı, ağırlıklı olarak Marmara ve Ege bölgelerinin çiçeklerinden ve çam balı ise Marmaris ve Güzelçamlı yörelerinden harmanlanan Balkovan, 18 yıldır sağlığını ve bütçesini düşünen tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52