14 Şubat’ta 14 Gün Programı

Nestlé NESFIT®’in 14 Gün Programı ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sürpriz yapın.

14 Şubat’ta 14 Gün Programı
Fazlalıklarından şikayet edenlerin yardımcısı Nestlé NESFIT, 14 Gün Programı ile 14 Şubat Sevgililer Günü’ne formda girmenize destek olacak. 14 gün programımızla her gün kahvaltı ve dilediğiniz bir öğünde Nestlé Nesfit yiyerek kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir forma girmeniz mümkün. Türk kadınlarınca beğenilerek tüketilen tam tahıllı kahvaltılık gevreği Nestlé Nesfit, Sevgililer Günü’ne kadar dengeli beslenerek formda kalmak isteyenlere 14 Gün Programı ile yardımcı olmaya hazır. 14 Şubat’ta sevgilinizin karşısına fit bir şekilde çıkıp sürpriz yapmak istiyorsanız, Nestlé Nesfit Programı ile 14 gün gibi kısa bir sürede kendinizi fit hissederek göz kamaştırabilirsiniz. 14 gün programı ile her gün kahvaltıda ve dilediğiniz bir öğünde Nefis Nestlé Nesfit yiyerek, içeriğindeki lif, vitamin, kalsium ve demir ile hem dengeli hem de lezzetli besleneceksiniz.

14 Gün Programı’yla forma girmek çok kolay

Nestlé Nesfit’in lezzetli çeşitlerinden birini seçerek günde 2 öğün öğle ya da akşam yemeği yerine ve sabah kahvaltısında yağsız süt ile tüketin. Nestlé Nesfit’in yemediğiniz üçüncü öğünde az yağlı yoğurt, sebze yemeği ya da salata, ızgara et, tavuk veya balıktan tercih ettiğiniz birini tam tahıllı ekmek ile tüketin. Böylece 4 temel besin grubunu da dengeli bir şekilde almanız mümkün.

Ayrıca uzmanlar, fazlalıklarınızdan kurtulmak için mümkün olduğunca egzersiz yapmaya, ara öğünlerde meyve yemeye ve bol bol sıvı tüketmeye özen göstermeyi öneriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52