Balığın kadim dostu helva Dardenia’da

Çanakkale’nin meşhur peynir helvası, ballı bademli Çanakkale dondurmasıyla Dardenia’da sizi bekliyor.

Balığın kadim dostu helva Dardenia’da

Balığın başrolde olduğu sofraların sahneye en son çıkan aktörlerinden biri de kuşkusuz helvalardır. Balık aşıklarının vazgeçilmez adresi Dardenia, balığın kadim dostu helvayı unutmuyor ve Çanakkale’nin meşhur peynir helvasını misafirlerine sunuyor. Üstelik, ballı bademli Çanakkale dondurmasıyla helvanın lezzeti ikiye katlanıyor.

Lezzetli bir balık yemeğinden sonra akla ilk gelen tatlılardan olan helva, Dardenia’da balık ve tatlı aşıklarını bekliyor. Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri olan Dardenia, Çanakkale’nin meşhur peynir helvasını, ballı bademli Çanakkale dondurması eşliğinde misafirlerinin beğenisine sunuyor. Balık ziyafetinin lezzeti bu tatlı sonla ikiye katlanıyor.

Levrekleri Ege’den, hamsileri Karadeniz’den, lagosları Akdeniz’den, somonları ise Norveç’in okyanusundan gelen Dardenia, ürünlerin ömrünü sağlıksız şekilde uzatan katkı maddesi ve koruyuculara kesinlikle karşı çıkıyor. Var olan ne ise onu sunuyor. Dardenia, balık ekmek ve helvanın yanı sıra balık çorbası, sushi, kalamar tava, midye tava, fish&chips ve tempura atıştırmalıklar gibi farklı seçeneklerle de her damak tadına hitap ediyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 18:35

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52