Baklava üreticilerine taklit yağ uyarısı!

Türkiye'de sade yağ sektörünün köklü markalarından Bozkan Sade Yağları, marka ismini korsan olarak kullananlara karşı sektör temsilcilerini uyardı.

Baklava üreticilerine taklit yağ uyarısı!


Gıdavitrini - Pastacılık ve baklava sektörüne sade yağ tedariği sağlayan Bozkan Sade Yağları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bozkan, Bozkan soyadını kullanarak Bozkan Sade Yağları’nı kendi markasıymış gibi gösterip ürün pazarlamaya çalışan insanlara karşı dikkatli olunmasını ve sektör temsilcilerinin bu gibi fırsatçılara izin vermemesini istedi.

Bozkan Sade Yağları markası ve bu markanın bünyesinde bulunan ürünleri tedarik etmek isteyen sektör temsilcilerine seslenen Turan Bozkan, “Markamızı temsil yetkisi sadece Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bozkan ve Pazarlama Müdürümüz Samet Bozkan’da bulunmaktadır. Bu yetkili isimlerin haricinde, soyadı Bozkan olan insanların markamızla ve şirketimizle hiçbir ilişkisi ve yetkisi bulunmamaktadır. Kendisini Bozkan Sade Yağları’nın ortağı veya çalışanı gösteren kişilere kesinlikle itibar edilmemeli.” dedi.
GIDA GÜVENLİĞİ TEHLİKE ALTINDA
Yarım asra yaklaşan geçmişiyle, köklü bir marka olmanın sorumluluğuyla baklava ve pastacılık sektörüne sade yağ tedarik ettiklerini anlatan Turan Bozkan, şunları söyledi:
“Faaliyet alanımızla ilgili yola çıktığımız ilk günden itibaren en iyi ürünü en uygun şartlarda sektörün hizmetine sunma gayretiyle çalışmalarımızı yürüttük. Geleneksel Türk baklavasının eşsiz lezzetini tamamlayan sade yağ üretiminde önemli yatırımlar yaptık. Bunun karşılığında da sektörde çök özel bir yere sahip olduk. Ancak son günlerde bazı bölgelerden markamızın ve ürünlerimizin taklit edildiği bilgisini aldık. Hem ürün lezzeti, hem de gıda güvenliği açısından müşterilerimizi ve sektör temsilcilerini uyarmayı görev kabul ediyoruz.”

Turan Bozkan, bu konuda müşterilerinin ve diğer sektör temsilcilerinin mağduriyet yaşamaması açısından bu açıklamayı gerekli gördüklerini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 15:17

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52