Armutlu Un perakende pazarına giriyor

Armutlu Un, bu yılın ilk yarısında yatırımına başladığı paketleme tesisini tamamladı. Şirket, kiloluk ürünlerle raflarda yer almaya hazırlanıyor.

Armutlu Un perakende pazarına giriyor
Orta Anadolu Bölgesinde un ve yem sektörünün önde gelen markalarından Karaman'da kurulu Armutlu Yem Gıda Hayvancılık, bu yılın ilk yarısında yatırımına başladığı paketleme tesisini tamamladı. Böylece Armutlu, daha önce toptan ve çuval olarak pazarladığı un, irmik, nişasta ve şeker üretimini 1, 2, 5 ve 10 kilogramlık paketler halinde Armutlu markasıyla nihai tüketici ile buluşturacak.

Sektöre un üretimi ile 1993 yılında girdiklerini anlatan Armutlu Genel Müdürü Ali Armutlu, “2006 yılında kurduğumuz karma yem fabrikası ve 2011 yılında devreye aldığımız süt toplama ve soğutma tesisi ile birlikte farklı sektörlerde faaliyet göstererek ticari hayatımıza devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yeni yatırımımız doğrultusunda paketleme tesisini de kurarak büyümemize hızla devam ediyoruz” dedi.

Un ve yemin yanı sıra süt sektöründe de adından söz ettiren bir firma haline geldiklerini vurgulayan Ali Armutlu, yeni kurdukları paketleme tesisi ile birlikte un, nişasta, irmik ve şeker gibi ürünleri nihai tüketiciye ulaştıracaklarını kaydetti. Tesislerinde kullandıkları teknolojik otomasyon makineleri ile piyasaya sundukları ürünlerin kaliteli olmasına önem verdiklerinin altını çizen Armutlu, “1993 yılından bu yana oluşan tecrübemiz bize müşteri odaklı üretim ve yüksek müşteri memnuniyetinin en iyi rekabet aracı olduğunu gösteriyor. Tüm pazarlarda her geçen gün daha da seçici olan tüketiciye ulaşabilmek için, kıyasıya rekabetin ortasında gerek ürün, gerek hizmet kalitemizle sektörümüzde en önde durmak ve örnek olmak için çalışıyoruz. Markamızın piyasalarda müşterilerimize güven sağlaması bizlere haklı bir gurur vermekle birlikte, daha iyi olmak için sürekli çalışmaya da motive ediyor” diye konuştu.

20’nci yılında perakendeye açılıyor
20’nci yılını kutlayan firmanın en yüksek kaliteyi en ekonomik şekilde müşterilerinin beğenisine sunmak için yeni yatırım çalışmalarını tamamladığını aktaran Ali Armutlu, “Ekim ayı içinde ekmeklik, pastalık, böreklik unlarımızın yanı sıra, tam buğday unu, buğday nişastası, mısır nişastası, irmik ve şeker gibi daha birçok ürünü 1, 2, 5 ve 10 kilogramlık kraft ambalajlar içinde piyasaya arz edeceğiz. Tüm bu ürünleri, Armutlu markasıyla tüketiciyle buluşturacağız” açıklamasını yaptı.

Ürünlerini özellikle İç Anadolu Bölgesi’ndeki tüketicilerin bildiğini ifade eden Ali Armutlu, kiloluk yeni ürünlerinin ilk etapta söz konusu bölgede, 2014 yılının ilk yarısına kadar ise Türkiye genelindeki marketlerde satışının yapılır duruma geleceğini söyledi. Armutlu, amaçlarının Orta Anadolu’nun durum buğdayından elde edilen saf unun ve una bağlı diğer ürünleri yurt çapında nihai tüketici ile buluşturmak olduğunu vurguladı.
kobiden.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52