Anadolu’nun hakiki çayı Obaçay

Migros’un Anadolu Şöleni kampanyasının özel ürünlerinden Obaçay, ebru sanatıyla işlenmiş özel saklama kaplarıyla raflarda yerini aldı.

Anadolu’nun hakiki çayı Obaçay
Obaçay hem ideal Türk çayını, hem de Anadolu kültürünün eşsiz mirası ebru sanatını, bir pakette çayseverlerin ve koleksiyonerlerin zevkine sunuyor. Nefis tadı, mis gibi kokusu, capcanlı rengi ve berraklığıyla Obaçay; Anadolu Şöleni kampanyasına özel olarak, ebru desenli çay saklama kapları tasarladı. Obaçay Karadeniz Serisi 1000 gr’lık paketi ile bu özel kutu, kampanya kapsamında Türkiye genelinde tüm Migroslar’da ve Migros’un sanal alışveriş sitesi Kangurum’da 9,90TL’den satışa sunuldu.

Titiz tüketici araştırmalarının ardından piyasaya sürülen Karadeniz Serisi için, Karadeniz’deki 15 üreticiden 45 farklı çay alınıp işleniyor ve her gün 30 tadım yapılıyor.

Tat, koku, renk ve berraklık açısından kalitede dörtte dördü yakalayan Obaçay; Karadeniz Serisi ile günün her anı için geleneksel çay lezzeti; bergamot aromalı serisi ile mis kokulu ve farklı lezzet seçimi sunuyor.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Food, Obaçay, Ülker, Migros, Anadolu Şöleni, Ebru Sanatı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52