Altıparmak üniversitelileri ağırladı

Cambridge Üniversitesi öğrencilerinden Türk bal sektörünün lideri Altıparmak Gıda’ya eğitim ziyareti...

Altıparmak üniversitelileri ağırladı
Gıdavitrini - Dünyanın en önde gelen üniversitelerinden Cambridge Üniversitesi’nin Industrial Systems, Manufacture and Management (Endüstriyel Sistemler, Üretim ve Yönetim) Bölümü’nde yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler, Türk bal sektöründe öncü rol üstlenen Altıparmak Gıda’nın tesislerini ziyaret etti.

7 farklı ülkeden toplam 20 kişilik öğrenci grubu; tesisin paketleme ve depolama bölümlerini gezdi ve Avrupa’nın en kapsamlı dört eşdeğer bal ihtisas laboratuvarından biri olan Altıparmak Gıda’nın laboratuvarını inceledi. Altıparmak Gıda AR-GE ve Kalite Direktörü Aslı Elif Sunay’ın ev sahipliği yaptığı gezide öğrencilere balın tedariğinden analizine, paketlenmesinden satışına kadar tüm süreçler anlatıldı.

Altıparmak Gıda’nın sadece Türkiye’de değil, dünya çapında bilinilirlik ve beğeniye sahip olduğunu belirten Aslı Elif Sunay; “Altıparmak Gıda, Türkiye’nin en büyük bal ihracatçısı ve dünya bal sektörünün en büyük oyuncularından biri konumunda. Sahip olduğumuz bilgi birikimimizi ve tecrübelerimizi sadece ülkemizdeki paydaşlarımızla değil, yurtdışındaki profesyoneller ve üniversite öğrencileriyle de paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52