23 Nisan’ı Piccolini ile kutladılar

İtalyan mutfağının Türkiye’deki en önemli temsilcisi Barilla’nın Piccolini markalı ürünü, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Karnavalı’nda çocuklarla buluştu.

23 Nisan’ı Piccolini ile kutladılar
Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye’de makarna algısını değiştiren, dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla’nın çocuklara özel Piccolini, 23 Nisan’da Beşiktaş Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Karnavalı’nda çocuklar ve aileleriyle buluştu. Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Karnavalı’nda özellikle katılan çocukların ebeveynleri, %25’i sebze püresinden oluşan ve türünün tek örneği olan Piccolini’ye büyük ilgi gösterdi. Çocukların en sevdiği yiyecekler arasında yer alan makarna ile sağlıklı ve renkli sebzeleri buluşturan Piccolini, zengin içeriğiyle çocukların dengeli beslenmesi için gerekli vitamin, mineral ve lifleri sağlıyor. Etkinlikte, Piccolini tarafından hazırlanan ve çocukların sağlıklı beslenmesi ile ilgili ipuçlarını da içeren eğitici broşürler dağıtılırken çocukların Piccolini ile tanışmaları için ürün dağıtımı gerçekleştirildi.
Çocukların dengeli beslenmesi ve sağlıklı büyümeleri için günde en az beş porsiyon sebze ve meyve tüketmeleri gerekir. Fakat bilindiği gibi çocuklarımızın büyük bir kısmı sebze yeme konusunda çok istekli değil. Barilla güvencesiyle geliştirilen “Piccolini” bu probleme çare bulan yepyeni bir ürün. %25 sebze püresi içeren ilk çocuk makarnası olan Piccolini %100 doğal, katkısız ve hiçbir boya maddesi içermiyor.Piccolini’nin sebze içeriklerine göre Domatesli-Havuçlu, Kabaklı-Ispanaklı ve Havuçlu-Balkabaklı olmak üzere üç farklı çeşidi bulunuyor. İçeriği ile çocuklara sağlıklı bir öğün sağlarken onlar için hazırlanmış minik şekilleri ile çocuklara sebze yedirmeyi eğlenceli hale dönüştürüyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52