Filiz yerel zincirlerle buluştu

Filiz Makarna, Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen geleneksel “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonunda lezzetlerini sundu.

Filiz yerel zincirlerle buluştu
Türkiye’nin sevilen makarna markası Filiz, ilki 2009 yılında düzenlenen ve her yıl perakendeci, üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunanları ortak bir platformda buluşturan geleneksel “Yerel Zincirler Buluşuyor”(YZB) organizasyonunda bu sene de yerini aldı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından, ilki 2009 yılında düzenlenen “Yerel Zincirler Buluşuyor”(YZB) organizasyonu her yıl perakendeci, üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunanları ortak bir platformda buluşturuyor. Sektörün rekor katılımlı organizasyonu olan YZB, konferans ve fuar olmak üzeri iki bölümden oluşuyor. Yurt içinden ve yurt dışından konusunda uzman konuşmacıların katıldığı konferansta; perakendeciliğin geldiği nokta, perakendecilik uygulamaları, dünyadaki perakendecilik eğilimi, başarılı perakendeciler gibi konular masaya yatırılarak katılımcılara ışık tutuyor.
Aynı zamanda Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı (Kulüpler Birliği) resmi makarna sponsoru olan Filiz, organizasyon süresince katılımcılara sporcuların dengeli ve sağlıklı beslenmesine katkı sağlayan Filiz Aktif ile beraber Filiz Yumurtalı ve sade makarnalarını birbirinden lezzetli soslar eşliğinde sundu. Sektörün her yıl heyecanla beklediği ve bu yıl dördüncüsü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen YZB’de Filiz, tüm katılımcıların içinde kalmış gizli futbol sevdasını da organize ettiği şut becerisi aktivitesiyle ortaya çıkardı. En başarılı penaltıcıların bir kamyon dolusu (!) Filiz Makarna ile ödüllendirildiği yarışmanın yanında, enfes makarna tadımlarıyla iş ortaklarına eğlenceli bir gün yaşatan Filiz bu yıl da organizasyonun ilgi odağı olmayı başardı.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52