Türkiye'de en lezzetli maden suyu

Türk Kızılay'ının, Erzincan'da kurduğu maden suyu tesisi üretime başladı. Genel Başkan Akar, tüketicinin en lezzetli maden suyunu tüketeceğini söyledi.

Türkiye'de en lezzetli maden suyu
Maden suyu sektöründeki etkinliğini arttıran Türk Kızılay'ı, Erzincan'da maden suyu tesisi kurdu ve üretimine başladı. Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, "Kızılay maden suyunu hepiniz bilirsiniz. Onun bir simetriğini de Erzincan'da kurduk ve üretime başladık. Önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Akar, tesisin yapacağı üretimle insanların Türkiye'de en lezzetli maden suyunu tüketeceklerini söyledi.

Türk Kızılayının Afyonkarahisar'da kurduğu mineralli su işletmesinin yıllardır başarılı şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Akar, şöyle konuştu:
"Kızılay maden suyunu hepiniz bilirsiniz. Onun bir simetriğini de Erzincan'da kurduk ve üretime başladık. Önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz. Lansmanını da yapmak üzere, piyasaya bomba gibi maden suyunu tekrar her türlü üretimiyle sunmuş olacağız. Belki de Türkiye'nin en lezzetli maden suyuyla insanlarımız karşılaşacak. 50 milyon Türk Lirası keşif bedelli işletmedir, tamamen bitti. Üretime başladı orası. Biraz sakladık, bu işlerde reklam ve halkla ilişkiler önemli yer tutuyor. Birdenbire piyasaya çıkıp o piyasada kabul görmesini sağlamaya gayret edeceğiz ama şundan eminiz ki ancak Afyonkarahisar'daki maden suyuyla rekabet edebilir, ikisi birbiriyle. Başka rakip tanımıyoruz. İlk yıl itibarıyla 10 milyon lira gelir hedefliyoruz. 200 kişilik de istihdamımız söz konusu."

Akar, Türk Kızılayı Erzincan Mineralli Su İşletmeleri'ni ekonomiye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, tesisin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 18:02

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52