KasapDöner'e yabancı yatırımcı geldi

Tamamı yabancı sermayeye ait olan ilk KasapDöner franchise şubesi, Mısırlı yatırımclar tarafından İstanbul Halkalı'da bulunan ArenaPark AVM’de kapılarını açtı.

KasapDöner'e yabancı yatırımcı geldi


Haber / Buğrahan Kırımlı
Gıdavitrini - Dönerin sıra dışı markası KasapDöner, kendi alanında bir ilke daha imza attı. Yabancı işadamlarının girişimiyle hizmete giren ilk KasapDöner şubesi, Halkalı Atakent’teki ArenaPark AVM’de döner severlere kapılarını açtı. 
“YABANCI SERMAYE GİRİŞİNE KATKI SAĞLADIK, MUTLUYUZ”

Konuyla ilgili konuşan Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, sadece bifteklik etten yaptıkları döner ile ArenaPark AVM KasapDöner şubesiyle de döner severlerin damaklarında unutulmaz bir tat bırakacaklarını belirterek, ‘KasapDöner’in yeni şubesi KasapDöner ArenaPark’ı Mısırlı girişimcilerimiz açtı. Bu KasapDöner’in Türkiye’de yabancı sermayeyle açılan ilk şubesi. Ancak son olmayacağını da söyleyebiliriz. Zira daha önce yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik. Orta Doğu insanıyla da aramız zaten iyi. Zaman içinde başka ülkelerden başka girişimcilerle de birlikte çalışmaya başlayacağımıza inanıyorum. Bundan sonra da yurtdışına açılmanın yanı sıra yurtiçinde de yabancı yatırımcılarla işbirliğine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ dedi. 

“YATIRIMA GELDİK, KASAPDÖNER’İ SEVDİK, ŞUBE AÇTIK”

KasapDöner ArenaPark şubesinin yatırımcıları Mohamed Moustafa İsmael İbrahim ve Mahmoud Talat Mohamed Donia ise, KasapDöner’i Türkiye’ye yaptıkları ziyaretlerinde tanıdıklarını ve dönerini çok sevdiklerini belirterek, ‘Uzunca bir süredir Türkiye’de yatırım olanaklarını araştırıyorduk. Bunun için Türkiye’ye gelişlerimizde tanıdığımız KasapDöner ilgimizi çekti. Markayı ve iş modelini araştırınca da hem profesyonel ve titiz hem de işini severek yapan bir ekiple karşılaştık. Döner zaten Orta Doğu’da tanınan bir yiyecek, ancak Türk döneri gibisi yok. Türkiye’de yatırım yapmayı planlıyorken, bu neden bir KasapDöner şubesi olmasın diye düşündük. Şimdi de buradayız ve verdiğimiz bu isabetli karar için de son derece sevinçliyiz’ diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 17:24

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52