Erzincan Simit Sarayı'na kavuştu

Yurt içi ve yurt dışı organize açılışlarla küresel marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Simit Sarayı, Erzincan Park AVM mağazasını hizmete açtı.

Erzincan Simit Sarayı'na kavuştu
Yurt içi ve yurtdışındaki mağazalarıyla her gün 650 bin kişiyi misafir eden Simit Sarayı, kültürel zenginliklerinin yanı sıra doğal güzellikleri, coğrafyası ve mutfağı ile turizm cenneti olan Erzincan’daki ilk mağazasını 25 Aralık 2015, Cuma günü Erzincan Park AVM’de hizmete sundu. Açılışta gerçekleştirilen sıcak simit ikramına Erzincanlılar yoğun ilgi gösterdi.
Açık, kapalı alanlarıyla toplam 300 metrekarelik ferah atmosferi, konforlu dekorasyonu, sıcak ortamı, zengin menüsü ve uygun fiyatlı ürünleri ile büyük beğeni toplayan Erzincan Park AVM Simit Sarayı’nın açılışına katılan Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve CEO Abdullah Kavukcu, “Amerika’dan İngiltere’ye, İsveç’ten Suudi Arabistan’a uzanan yurt dışı mağazalarımızla dünyaya tanıttığımız Simit Sarayı lezzetlerini, memleketim Erzincan ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Zengin ürün çeşitlerimizi tatmak ve Simit Sarayı farkını yaşamak üzere tüm hemşehrilerimi, şehrimizin yeni yaşam ve eğlence merkezi Erzincan Park AVM bünyesindeki mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Erzincan Park AVM Simit Sarayı, simit, glutensiz simit, börek, kruvasan, sandviç, tatlı-tuzlu kurabiye, çörek, kek, pasta, glutensiz ekmek, kahvaltılık çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler ile dondurma çeşitlerinin yanı sıra Simit Burger, Simit Pizza, mantı, köfte, makarnanın yer aldığı zengin menüsü ve uygun fiyatlı ürünleri ile lezzet tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 17:42

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52