Perakende Yasası ne zaman çıkacak?

Kayseri'de konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Perakende yasası ile ilgili çalışmaları tamamlamak üzere olduklarını söyledi.

Perakende Yasası ne zaman çıkacak?
Kayseri Ticaret Odası (KTO) “Gelecek Kayseri Ödül Gecesi” ile kente yatırım yapan 40 işadamını ödüllendirdi. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Başkanı Mehmet Özhaseki ile çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcileri katıldı.

Ödül töreninde konuşan Bakan Yazıcı, "Perakende yasası ile ilgili çalışmaları tamamlamak üzere olduklarını söyleyen Yazıcı, Kayseri’nin 2023 hedefl erini gerçekleştirme konusunda anahtar iller arasında yer aldığının altını çizdi. Yazıcı, “Ticaret Kayseri’nin ruhuna toprağına, bütün benliğine kazınmış. 21. yüzyılın en önemli karakteristik özelliği hayat boyu öğrenmektir. Kayseri’deki üniversitelerin eğitim alt yapılarının büyük kısmının Kayserili müteşebbislerce yapılıyor olması 21. yüzyılın bu karakteristik özelliğini ne kadar içselleştirildiğinin yansımasıdır” dedi.

Tüketici danışma merkezi uyarısı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, kendilerini “Tüketici Hakları Danışma Merkezi” gibi isimler altında tanıtan kişilerin, bankalarca yapılan kesintilerin geri alınmasında aracı olacakları iddiasıyla bazı kişisel bilgilerin talep edildiğini belirterek, vatandaşların bu vaatlere itibar etmemelerini istedi. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Bakan Hayati Yazıcı, tüketicilerin, sorunları için hakem heyetlerine başvurmaları gerektiğini hatırlattı. Dunya.com

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 09:35

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52