Metro yeni mağazasını Ümraniye'de açtı

Metro Toptancı Market 2011 yılının 5. mağazasını Ümraniye'deki İMES Sanayi Sitesi'nde açtı. Metro 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Metro yeni mağazasını Ümraniye'de açtı
Metro Toptancı Market'ten yapılan açıklamada, yılda 6 mağaza açma hedefine yaklaşan şirketin, yeni mağazası ile Anadolu yakasındaki mağaza sayısını 3'e, İstanbul'daki mağaza sayısını 7'ye çıkardığı bildirildi. 15 ile 20 milyon euro arasında yatırım değeri olan Metro Ümraniye mağazasının, 220 kişiye iş imkanı sağladığı, 6 bin 600 metrekare net satış alanına sahip olan mağazanın 3 bin 900 metrekare gıda satış alanı, 2 bin 700 metrekare gıda dışı ürün satış alanı olarak kullanıldığı belirtilirken, 40 binden fazla ürün sunulan yeni mağazada ISO22000 kalite standartları ile hizmet verildiği kaydedildi.

Ümraniye mağazasının açılış töreninde konuşan Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Metro olarak Türkiye'nin her köşesine ulaşmak istediklerini vurgulayarak, "Bu amaçla farklı illerde yeni mağazalar açtık, açmaya devam edeceğiz. Ancak Türkiye ticaretinin kalbi olan İstanbul'da büyümek bizim için ayrıca önemli. İstanbul'daki yatırımlarımız devam edecek. Anadolu yakasında açtığımız 3. mağaza olan Ümraniye mağazası ile profesyonel müşterilerimize daha da yakınız. Yılın 5. mağazasının açılışını yapmaktan gurur duyuyoruz. 6 mağaza hedefimize ulaşmamız için son dönemece girdik, 1 açılışımız kaldı. Yılın bu son açılışını ilk kez mağaza açacağımız yeni bir il olan Samsun'da yapacağız" diye konuştu.

Özerkan, yatırım değeri çok yüksek olan, metrekare ölçüleri çok geniş olan Metro mağazalarından yılda 6 tane açmanın kolay olmadığını kaydederek, "Açtığımız her yeni mağaza ile Türk ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Yüzlerce kişiye iş imkanı sağlıyoruz. Biz Metro ülkeleri arasında Türkiye'nin bu bayrağı taşımasından gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52