Metro Türkiye'ye 7 ödül birden

Metro Toptancı Market Türkiye, Uluslararası Stevie Ödülleri’nde 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödüle layık görüldü.

Metro Türkiye'ye 7 ödül birden
Yenilikçi projeleriyle Türkiye’ye değer katan Metro Toptancı Market Türkiye, bu yıl 11.si düzenlenen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, yaratıcı projeleri ve tanıtım videoları ile “İletişim ve PR” kategorisinde 2 ayrı dalda, “Video” kategorisinde ise 4 ayrı dalda olmak üzere 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz ödül kazandı. 
Metro, üreticiye, girişimciye, çalışanına ve tüketiciye değer katan, ekonomide ve faaliyet gösterdiği alanlarda fark yaratan projeleriyle uluslararası alanda büyük bir başarı elde etti. 
Metro, dünyanın en iyi ürün, hizmet ve iletişim projelerinin belirlendiği Uluslararası Stevie Ödülleri’nde İletişim ve PR kategorisinde iki dalda ödüllendirilerek; Türkiye’de coğrafi işaretli ürünlerin ve yerel değerlerin korunmasını amaçlayan “Metro Yerel Değerlere Sahip Çıkıyor” ve sürdürülebilir balıkçılığı desteklemeye yönelik “Palamutlar Nerede?” projeleriyle Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü. 
Yarışmanın “Video” kategorisinde ise gerçek bir müşteri deneyiminin anlatıldığı “Jeneratör” ve yerel üreticilerin başrolde olduğu “Yerel Değerler” videolarıyla iki dalda Altın Stevie Ödülü’ne layık görülerek farklı alanlardaki başarılarını tescilledi. Ayrıca, Metro’nun müşterileri için ürettiği özel çözümlerin anlatıldığı “Sipariş ve Dağıtım” ve “Metro Saha Satış Gücü” videoları iki dalda Gümüş Stevie Ödülü, yaşadığı toplum ve dünya için fark yaratan girişimcileri konu alan “Girişimci Hikâyeleri” videosu ise Bronz Stevie Ödülü getirdi. 
Metro Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, sonuçlara ilişkin şu sözleri söyledi: “Yenilikçi ve yaratıcı iletişim projelerimizin seçkin uluslararası ödül platformlarında onurlandırıldığını görmek bize gurur ve mutluluk veriyor. Elde ettiğimiz bu uluslararası başarı Metro olarak sadece bizim değil, iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın da başarısıdır. Bir aile oluşturduğumuzu düşündüğümüz Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı (YÜCİTA) ve Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) derneklerine projelerimizin uygulama süreçlerinde verimli ve başarılı katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Metro olarak Türkiye’ye inancımızın tam olduğunu her zaman göstermiştik; uluslararası platform da, yaptığımız işlerin ne kadar doğru bir yolda olduğunu tescilledi. Metro olarak profesyonellerin güçlü iş ortağı olmaya ve ülkemize değer katan projelerimize devam edeceğiz.” 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 08:58

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52