İsmar 34’üncü şubesini açtı

Organize perakendenin ilk örneklerinden olan İsmar Marketler Zinciri, Eskişehir’deki 9’uncu mağazasını hizmete açtı. İsmar, bu açılışla beraber mağaza sayısını 34’e yükseltti.

İsmar 34’üncü şubesini açtı
Türkiye’de modern perakendeciliğin ilk örneklerinden olan İsmar Marketler Zinciri, yenilenen yüzüyle ilk, Eskişehir’deki 9’uncu mağazasını geçtiğimiz günlerde hizmete açtı. İsmar, bu açılışla beraber mağaza sayısını 34’e yükseltti. Marketçilikte yeni bir yapılanmaya giden İsmar Marketler Zinciri, yenilenen yüzüyle ilk mağazasını geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de açtı. Açılışa; Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Sayın Harun Karacan ve İsmar Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Akyürek’in katıldı
Şarküteriye kardeş geldi: Barküteri
İsmar, yepyeni bir reyon olarak dizayn ettiği “Barküteri” ile dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Bakliyat ürünlerini ‘Barküteri’ adını verdiği reyonunda tüketiciye sunacak olan İsmar, Akyürek Kardeşler Grubu’nun gıda sektöründeki deneyiminden hareketle özellikle bakliyat ürünleri konusunda da iddialı. Paslanmaz çelikten özel olarak tasarlanmış hijyenik satış modülleri ile tüketicilerinin karşına çıkan İsmar, bu reyonu ile ciddi ses getirmeyi hedefliyor.
İsmar’da değişim rüzgârı başladı
Perakende sektöründe 16 yıllık geçmişi olan İsmar, değişim için düğmeye geçen yıl bastı. Modern perakendeciliği ‘Marifetli Alışveriş’ ile yeniden yorumlayan İsmar, logosundan, renklerine, reyonlarından, ürün kategori yapısına kadar her alanda değişerek, konsept bir marketin geleneksellikle uyumunun çok güzel bir örneğini veriyor. Yediler Şubesi’nin, Eskişehir’deki 9’uncu mağaza olmasına rağmen bu değişim yolculuğunun ilk noktası olduğunu söyleyen İsmar Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mutlu Gökdemir, “Haziran’a kadar, Eskişehir, İstanbul, Kütahya ve Şanlıurfa (Viranşehir)’da açacağımız yeni şubelerle toplam şube sayımız 45’i bulacak. 2012 sonu itibariyle hedefimiz ise 60 şube sayısına ulaşmak” şeklinde konuştu.
Perakende.org

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52