60’ıncı şubesini Toskana Vadisi’nde açtı

Kim Marketler Zinciri, İstanbul’un gözde semtlerinde şube atağını sürdürüyor. 60’ıncı mağazasını Büyükçekmece’deki Toskana Vadisi’nde açan Kim, yılsonuna kadar şube sayısını artırmayı hedefliyor.

60’ıncı şubesini Toskana Vadisi’nde açtı
Kim Market, İstanbul’un en prestijli projeleri arasında yer alan Toskana projesinde mağaza açarak 60 şube sayısına ulaştı. Toskana çarşısı içinde tek market olarak hizmet vereceklerini ifade eden Genel Müdür Hamit Akçay, “Etiler, Florya, Şişli, Acarkent gibi çok sayıda prestijli bölgede mağaza açtık. Firma olarak her gelir grubuna hitap etmek için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Mağazalaşma çalışmamızda üst gelir grubuna ve toplu konut bölgelerine önem veriyoruz. İstanbul yatırımlarımızın dışında farklı illerde ve yurt dışında da mağaza inşaatlarımız devam ediyor. 2012 bizim için yatırım ve istihdam yılı olacak. Yılsonu için belirlediğimiz 35 mağaza ve 400 yeni istihdam hedefini çok rahat yakalayacağız” diye konuştu. En kaliteli ürünü en uygun fiyata satmayı misyon edindiklerinin altını çizen Akçay, “Bu anlayış doğrultusunda her gelir grubuna hitap ederek ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kim Market sektördeki rakiplerinden yerli ve ithal ürün çeşitliliği, kalite ve fiyat avantajlarıyla hep bir adım önde olacak. Kurum olarak mağazalarımızda her gelir grubuna göre ayrı fiyat politikası belirlemiyoruz. En lüks semtlerde bile en ucuz fiyat politikasından taviz vermiyoruz. Semte göre fiyat belirlemek müşteriye haksızlıktır. Bu anlayışla 2011 yılını yüzde 24 büyüme ile tamamladık. 2012 yılında perakende pazarında karlılıkta kısmi bir daralma yaşanabilir. Buna rağmen yatırımlarımıza devam edeceğiz. Hedeflenen 35 mağazanın 15 tanesi süpermarket, 20’si ise yeni konseptimiz Kim Pratik olacak. Daralan iç pazara alternatif olarak bu sene Irak’ta 3 süpermarket yatırımı yapacağız. Önümüzdeki günlerde Yalova, Tekirdağ, Karabük ve Bursa illerinde ilk mağazalarımızı açacağız” ifadelerini kullandı.
Perakende.org

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52