İndiriman ile keyifli alışveriş Meysu’da

Meysu Outlet halkın kahramanı 'İNDİRİMAN' ile başlattığı fırsatlar haftası kampanyasıyla her hafta bir markanın ortak alanda indirimli satışlarına sahne olacak.

İndiriman ile keyifli alışveriş Meysu’da
Markalar Türkiye'de hiçbir mağazasında yapmadığı indirimi bu alanda uygulayacak ve 'İNDİRİMAN' tüketicilere inanılmaz avantajlar sağlayacak.

Meysu Outlet 24 hafta boyunca halkın indirim kahramanı İNDİRİMAN'ı konuk edecek. İNDİRİMAN fırsatlar haftası ile Türkiye'de indirim kampanyalarına farklılık getireceklerini anlatan Meysu Outlet AVM Müdürü Evren Kırcalı, İNDİRİMAN'ın farklı bir konseptte gerçekleşecek kampanyalarla tüketicilere avantajlı alışveriş yapabilme imkânı sağlayacağını söyledi. Kırcalı, "İndirim kampanyaları birbirine çok benziyor. Biz bu kampanya ile markaların Türkiye'nin hiçbir mağazasında yapmadıkları indirimleri yapmalarını sağlıyoruz" dedi.

İNDİRİMAN'DAN ŞAŞIRTAN SÜRPRİZLER

Kırcalı şu bilgileri verdi: "İNDİRİMAN, yeni kahramanımız aslında bizden çok halkın kahramanı. İndiriman Meysu Outlet için indirim ve sürpriz kampanyalar hazırlıyor. İlk kampanyasında da her hafta bir markamız için sürpriz indirim ve avantajlar sunmak için geliyor. Ağustos'ta başlayan kampanyamız 26 Aralık tarihine kadar devam edecek, Bu sürede İNDİRİMAN indirim ve fırsatlar yanında çok özel sürprizleri de olacak."

İNDİRİMAN MEYSU OUTLET'TE DOĞDU

Alışverişte halkın kahramanı olan İNDİRİMAN'ın Meysu Outlet’te doğduğunu söyleyen Evren Kırcalı, İNDİRİMAN'I şöyle tanıttı: "Birbirine benzer çok kampanya yapıldığı gördük ve farklı olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Kampanyaların hepsi iki taraflı. Bir tarafta alışveriş merkezi diğer tarafta tüketici. Biz burada üçüncü bir taraf olarak İNDİRİMAN'ı getirdik. İNDİRİMAN tüketici tarafında. Amacı alışveriş için gelen ziyaretçilerimize her hafta bir markada hiçbir şubede olmayan uygun fırsatlar ve sürprizler sunmak"

TÜRKİYE'DE BİR İLK OLDU

Meysu Outlet'in düzenlediği kampanyanın konseptinin Türkiye'de bir ilk olduğunu söyleyen Kırcalı, "Türkiye’de bir ilk olacak. Her hafta bir markamıza alışveriş merkezimizin tüm ortak alanlarında ürünlerini sergileme ve tanıtım için yer vereceğiz. Kampanyaya katılan markalarımız kendilerine ayrılan hafta içinde Türkiye’de sadece Meysu Outlet’te olan özel bir fırsat veya indirim sunacaklar" diye konuştu. Kampanya ile alışverişi daha keyfli hale getireceklerini söyleyen Meysu Outlet AVM Müdürü Evren Kırcalı, "Hedefimiz çok net" diyerek ziyaretçilere uygun fiyatlı alışveriş imkanı sağlamak ve alışverişi keyifli hale getirmeyi ilke edindiklerini ifade etti. Kırcalı "İlk defa böyle bir kampanyanın Meysu Outlet’te olması da bize ayrı bir güç katacaktır" dedi.

HER BÜTÇEYE UYGUN KAMPANYA

Meysu Outlet'i ziyaret eden herkesin bu kampanyadan yararlanacağını anlatan Evren Kırcalı, ziyaretçilerin her hafta farklı bir markanın başka hiçbir şubesinde yapmadığı bir fırsatla karşılaşacağını ifade etti. Kırcalı, özel olarak hazırlanmış podyumlar üzerinde o haftanın markası ile alışveriş merkezinin farklı alanlarında ürün tanıtım ve sergilemelerin yapılacağını kaydetti.

Meysu Outlet güçlü markalarla 27 bin metrekareye çıkacak

Meysu Outlet'te ziyaretçilerin yoğun ilgisinin artarak devam ettiğini anlatan Meysu Outlet AVM Müdürü Evren Kırcalı, Meysu outlet'in hedefleri hakkında şu bilgileri verdi: "Meysu Outlet açıldığı ilk günden bu yana yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Bu ilgi bizi gerçekten çok mutlu etti. Fakat önemli olan bu ilgiyi devamlı tutabilmek. Bunun içinde kampanyalarımız ve aktivitelerimiz devam edecek. Açıldıktan sonra bünyemize kattığımız yeni kiracılarımızla daha güçlü hale geldik. Meysu Outlet’in hemen yanında bulunan büyüme alanı içinde şimdiden ulusal markalarla anlaşmalarımızı yaptık. Çok kısa süre içersinde Meysu Outlet 18 bin metrekare kiralanabilir alanını güçlü markalarla 27 bin metrekareye çıkaracak." Meysu Outlet'in bölgede çekim merkezi haline geldiğine değinen Evren Kırcalı, "Bir çekim merkezi oluşturduğumuza inanıyorum bu düşünce yatırımın yapılmasına karar verildiği ilk günden bu yana zaten vardı. Yakın bölgemiz Belsin artık sadece sanayisi ile bilinen bir bölgeden çıkarak modern alışveriş imkânlarının bulunduğu bir merkeze de kavuştu. Meysu Outlet bugün sadece yakın bölgenin değil aynı zamanda çevre ilçe ve illerden gelen ziyaretçilerle Kayseri ve civarında bir çekim merkezi yarattı" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52