Fayda AŞ’ye Ali Gümüşçekiçci yön verecek

Türkiye Perakendeciler Federasyonu üyelerine hizmet vererek, rekabette üstünlük sağlamak amacıyla kurulan Fayda AŞ’nin Genel Müdürlüğü’ne Ali Gümüşçekiçci getirildi.

Fayda AŞ’ye Ali Gümüşçekiçci yön verecek
Yerel perakendeciler için projeler üreterek rekabet avantajı sağlayan Fayda AŞ yoluna Ali Gümüşçekiçci önderliğinde devam edecek. Yerel perakendeye başarılı projeler sunmayı hedefleyen ve yeni bir döneme merhaba diyen Fayda AŞ'nin yeni Genel Müdürü Ali Gümüşçekiçci görevine başladı. Fayda gibi etkin bir projede yer almaktan heyecan duyduğunu belirten Gümüşçekiçci, başarılı işlere imza atmak hedefinde olduklarını belirterek; ‘Yerel marketlerin güç birliği yaptığı bu oluşum, 2012 yılından itibaren yeni projelerle adını daha çok duyuracak ve görülebilir bir başarı çizgisi yakalamak hedefinde olacaktır. Fayda’ya katkıda bulunacak her adımın, yerel perakendeye katma değer sağlayacağı gerçeğinden hareketle, mesleki ve sektörel tecrübemizi sonuna dek paylaşacağız.’ dedi.

25 yıllık sektör deneyimi

Kariyerine 1987 yılında Hayat Kimya’da başlayan Gümüşçekiçci, yirmi beş yıl aynı firmada görev yaptı. Satış Direktörlüğü görevinden ayrılmasının ardından, Fayda AŞ Genel Müdürü olarak yerel zincirlerin önemli projelerinden birisinin başına geçti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52