ABDnin en önemli gazetelerinden New York Times, bugün seyahat sayfalarında Türkiyedeki semt pazarlarına yer verdi.
Robyn Eckhardt imzalı yazıda Marmaristen Urlaya Ege Bölgesindeki birçok semt pazarından izlenimler aktarılıyor.
New Yorkta eğitim görmüş Türk aşçı Didem Şenolun Aegean Flavours (Ege Tatları) isimli yemek kitabından ilham alarak yola çıkan Eckhardtın fotoğraflarla süslü yazısında enginardan şevketi bostana, zeytinyağından kırmızı karidese, Bergama peynirinden çağla bademe Türkiyenin dört bir yanında zevkle tüketilen Ege lezzetlerine yer verilmiş.
hurriyet.com.tr
Dünya, Türkiyenin semt pazarlarına hayran!
ABDnin en önemli gazetelerinden New York Times, seyahat sayfalarında Türkiyedeki semt pazarlarına yer verdi.
YORUM EKLE
1
Şekersiz baklava dönemi başlıyor
2
Hamsi için 'acil envanter' talebi
3
Marmarabirlik yeni hedef pazarını açıkladı
4
KOBİlere gıda danışmanı geliyor
5
Stres iyi alışkanlıkları da 'pekiştiriyor'
6
Kirazda rekolte düştü fiyatlar arttı
7
Açlık sınırı bin liraya dayandı!
8
Kaman cevizi büyük ilgi görüyor
9
Kayısı ihracatından 35 milyon dolar bekleniyor
10
Kadınlar 8 kötü alışkanlıktan vazgeçmeli!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
05:35
GÜNEŞ
06:59
ÖĞLE
12:57
İKİNDİ
16:10
AKŞAM
18:45
YATSI
20:04