DiaSA Ramazan bereketi yaşatıyor

Birçok farklı ürünü çok ucuza tüketiciye sunan indirim marketi DiaSA, iftar vaktinde halka Dia markalı ürünler ikram ederek Ramazan ayının bereketine ortak oluyor.

DiaSA Ramazan bereketi yaşatıyor
Birçok farklı ürünü çok ucuza tüketiciye sunan indirim marketi DiaSA, iftar vaktinde halka Dia markalı ürünler ikram ederek Ramazan ayının bereketine ortak oluyor. Tüm Türkiye’de 1000 mağazasıyla tüketicilere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla ulaştırmayı hedefleyen DiaSA, iftar vaktinde evinde olamayanlara marshmallowlu bisküviden ayrana kadar pek çok ürünü ücretsiz sunuyor. DiaSA, tüketicilerin yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Ürünlerini 1 Ağustos’ta İstanbul Taksim Meydanı, Beykoz Ortaçeşme Meydanı, İzmir ve Adana’da tüketicilerle buluşturan DiaSA, 5, 12, 19 ve 26 Ağustos tarihlerinde de aynı bölgelerde ürünlerini ikram etmeye devam edecek.

Son derece titiz çalışan DiaSA yetkilileri sayesinde vatandaşlar, kalabalığa rağmen herhangi bir izdiham yaşamıyor, rahatlıkla ve huzur içinde iftarlık ürünleri alabiliyor.

DiaSA tarafından oluşturulan özel ürün dağıtım noktalarında bulunan DiaSA kamyonlarından 5 farklı günde 4 noktadan 10 biner adet ürünün dağıtılacağı etkinlik boyunca toplamda 200 bin ürün tüketicilere ulaştırılmış olacak.

Ne alırsan DiaSA’da çok ucuza

Günlük araştırmalar ve analizlerle Türkiye’deki fiyatlandırma politikasını belirleyen DiaSA, fiyat karşılaştırmalarını yapan özel ekibi sayesinde kaliteli ürünü–çok ucuz fiyata tüketiciyle buluşturuyor. DiaSA, en ucuz market olabilmek amacıyla, her hafta 6.500 ürünü araştırıyor ve kontrol ediyor. Özellikle market markalı ürünleri ile tüketicinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek çeşitliliğe sahip olan DiaSA, yoğurttan tuvalet kağıdına, peynirden sıvı yağa kadar birçok üründe benzersiz fiyatlar sunuyor. Bu çalışmalar ve analizler DiaSA müşterilerinin ucuzluk ve kaliteyi bir arada bulmalarını sağlıyor.

Taze et-tavuktan meyve sebzeye, kuru gıdadan tekstil ürünlerine, içeceklerden züccaciyeye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DiaSA’da ortalama 1900 ürün çeşidi satışa sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52