Dr. Oetker’den Cheesecake Yap!

Dr. Oetker’in Cheesecake tutkunları için özel olarak çıkardığı Cheesecake Yap ile evde cheesecake yapmak artık çok kolay...

Dr. Oetker’den Cheesecake Yap!
Instant krema özelliği taşıyan Dr. Oetker Cheesecake Yap, sadece soğuk süt, süzme yoğurt ya da labne peyniri ile pişirilmeden, 3 dakika çırpılarak hazırlanıyor. Kremanın içerisine limon, portakal kabuğu rendesi, çikolata vb eklenebiliyor.

Öğütülmüş veya ezilmiş bisküvi, fındık ya da badem ile kolayca cheesecake tabanı hazırlanabileceği gibi kişiye özel taban tarifleri de kullanılabilir.

Dr. Oetker Cheesecake Yap’ın sunumunu da, Dr. Oetker Hazır Böğürtlenli Sos veya Dr. Oetker Meyveli Sos ile servis ederek çeşitlendirmek mümkün. Ayrıca hazırlık sırasında üzerine meyveler eklenip, tarifine göre hazırlanmış Dr. Oetker Tartjöle de yayılabiliyor.

Dr. Oetker Deneme Mutfağı Profesyonelleri tarafından denenip onaylanan brownili, fındıklı, portakallı, çilekli, bademli, vişneli cheesecake gibi bir çok farklı tarifi

Dr. Oetker Cheesecake Yap paketlerinin arka yüzünde bulmak mümkün.

Dr. Oetker ürünleri ve tarifleri hakkında bilgi almak isteyenler veya hazırlama / pişirme ipuçlarına, püf noktalarına ulaşmak isteyenler 0 800 / 415 98 04 no’lu Ücretsiz Danışma Hattını arayabilir veya www.droetker.com.tr Internet adresine başvurabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52