BİM yeni gıda şirketi kuruyor

Türkiye'nin organize perakende sektörünün Türkiye'de lider markası konumunu muhafaza eden BİM, gıda maddelerinin tedarik ve paketlemesine yönelik yeni şirket kuruyor.

BİM yeni gıda şirketi kuruyor


Gıdavitrini - BİM, gıda maddelerinin tedarik ve paketlemesine yönelik şirket kurma kararı aldı. BİM, pirinç ve bakliyat ürünleri başta olmak üzere mağazalarında satılan çeşitli gıda ürünlerinin tedarik ve paketlemesi için bir şirket kuracak.

Konuya ilişkin BİM'den KAP'a yapılan açıklamaya göre yeni şirket yüzde 100 bağlı ortaklık konumunda ve 5 milyon lira sermayeli olacak.

4 bin kişiye iş müjdesi verdi
BİM'in 2017 yılı için hedeflerini '500 yeni mağaza, 4000 istihdam ' olarak açıkladı

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. İcra Kurulu Üyeleri Galip Aykaç ve Haluk Dortluoğlu şirketin 2017 yılı hedefleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

BİM Market'in istikrarlı gelişimini sürdürerek bir önceki yıla göre satışlarda ve kârlılıkta %15 artış ile ilk kez satış cirosunda 20 milyar TL eşiğini aştığı vurgulanan açıklamada, "Bu süreçte BİM 562 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirirken, yurt içinde 4.000'e yakın kişiye de yeni iş olanağı sağladı" ifadelerine yer veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 12:07

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52