Adese çalışanları hijyen eğitimi aldı

Adese ve Karatay Halk Eğitim Merkezi arasında imzalanan protokol çerçevesinde hijyen eğitimi verilen Adese personeli, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Adese çalışanları hijyen eğitimi aldı

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, çalışanlarına yaptığı yatırımlara yenilerini ekleyerek insan kaynakları kalitesini artırmaya devam ediyor. 2014 Şubat ayında Adese ve Karatay Halk Eğitim Merkezi arasında imzalanan protokolle, Adese mağazalarındaki unlu mamuller, manav, kasap, şarküteri ve gıda reyonlarında çalışan yaklaşık 1100 Adese personeli hijyen konusunda eğitim aldı. 1 ay süreyle hijyen eğitimi alan Adese personeli, Kulesite Adese’de düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Sertifika töreninde yaptığı konuşmada çalışanlarını en değerli kıymetleri olarak gördüklerini belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, insan kaynakları politikası gereği personel eğitimine verdikleri öneme değindi.

Özellikle gıda bölümlerinde hijyen konusunda ne kadar titiz davrandıklarından bahseden Erben, “Adese müşterilerinin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışverişlerini gerçekleştirmeleri önceliğimizdir. Çalışanlarımıza belirli periyotlarla verdiğimiz hijyen eğitimini bu yıl Karatay Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleştirdik. Yaklaşık 1100 personelimiz 1 ay süreyle hijyen konularında eğitim aldı. Katkılarından ötürü Karatay Halk Eğitim Merkezi’ne ve eğitime gösterdikleri ilgi sebebiyle çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Düzenlenen sertifika töreninde, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben ve Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Öz bu anlamlı işbirliğinden dolayı birbirlerine plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 14:53

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52