Private Label firmaları yemekte buluştu

Private Label firmaları, 8-11 Aralık 2011 tarihlerinde TÜYAP -Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek Private Label Industry-Özel Markalı Ürünler Fuarı öncesinde, “Yıllık Sektör Buluşma Yemeği”nde bir araya geldi.

Private Label firmaları yemekte buluştu

Özel Markalı Ürünler Tedarikçileri Derneği ve TÜYAP işbirliği ile düzenlenen “Private Label Sektör Buluşması”, Prof. Dr. Emre Alkin’in katılımıyla Mövenpick Hotel İstanbul’da yapıldı. Toplantıda konuşan TÜYAP İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın, private label markalarının dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de çok hızlı büyüdüğüne dikkat çekerek, birçok farklı markanın marketlere girerek markalaşmaya başladığını söyledi. Yalçın, büyüme trendi içinde bulunan yurtiçi ve özellikle yurtdışı pazarlarında, nitelikli ve kaliteli üretimler yapıp, ilkeli bir rekabet ortamı içinde, Türk Malı imajını güçlendirerek çalışan özel markalı ürünler tedarikçilerinin fuar sayesinde pazar hacmini artıracaklarına inandıklarını kaydetti.



PLAT Yönetim Kurulu Başkanı Mete Buyurgan da, “Private Label üreticileri İstanbul Private Label Industry 2011- Özel Markalı Ürünler Fuarı’na katılarak eş zamanlı düzenlenen FOODist Fuarı’nın yarattığı sinerjiden büyük fayda sağlayacaklardır” görüşünü dile getirdi.



Toplantıya “Yeni Dünya Düzeni Yeni Paradigmalar” sunumu ile katılan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin ise, katılımcılara dünyadaki ve Türkiye’deki ekonomik gelişmeler ile uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren işletmelerin değişen ekonomik ortamda nasıl rekabet edebilecekleri hakkında bilgiler verdi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52