Mövenpick’de dondurma şöleni

Mövenpick, yeni ve farklı tatlarıyla dondurma severlere lezzet şöleni yaşatıyor…

Mövenpick’de dondurma şöleni
Gıdavitrini - Malzemeleri dünyada en iyi yetiştiği yerlerden getirilen ve İsviçreli gurme dondurma ustalarının özel tariflerine dayanarak üretilen %100 doğal Mövenpick dondurmaları, 2012 yılında portföyüne eklenen yepyeni lezzetleriyle dondurma severlere lezzet şöleni yaşatacak. Tamamen doğal aromalarla üretilen Mövenpick dondurmalarının taze kreması İsviçre’den, vanilyası Madagaskar’dan, kakaosu Venezuela’dan ve cevizi Çin’den getiriliyor.
Ananas Kosta Rika’dan, kayısı Fransa’dan

Sorbe ürünleriyle her zaman farklılık yaratan Mövenpick dondurmaları, 2012’de piyasaya sürdüğü Pineapple (ananas) ve Apricot (kayısı) sorbeleri ile ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Pineapple sorbenin eşsiz aroması ve kokusu ile ön plana çıkan ananasları Kosta Rika’dan, Apricot sorbeye lezzetini veren sulu ve tatlı Bergeron kayısıları ise Fransa’dan tedarik ediliyor. Ferahlatıcı ve canlandırıcı etkisiyle sorbe ürünleri içerdikleri %0.1 yağ oranı, taze meyve püresi ve meyve parçaları ile lezzetten ve formundan vazgeçmek istemeyenler için sağlıklı ve hafif bir alternatif sunuyor.
7’den 70’e banana dondurma
Mövenpick, mevcut meyveli dondurma çeşitlerine Banana dondurmayı da ekleyerek hem yetişkinlerin hem de küçük dondurma severlerin vazgeçemeyeceği bir lezzeti daha müdavimleri ile buluşturuyor. Gerçek muz parçacıklarıyla üretilen muzlu sorbe ve kremalı dondurmanın enfes bir bileşimi olan Banana dondurma, Mövenpick’in tüketicilerle buluşturduğu bir diğer yeni lezzeti. Enfes kokusu Banana dondurma ile daha tadına bakmadan iştahları kabartacak.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52