Kahvaltıyı tamamlayan lezzet

Tamek’in kahvaltıya özel ürünü Tamek Kahvaltım 7 meyve ve vitamin içeriğiyle günlük C vitamini ihtiyacının tamamını karşılıyor.

Kahvaltıyı tamamlayan lezzet
Gıdavitrini - Tamek, Kahvaltım ile günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı daha keyifli hale getiriyor. Tamek’in günün en önemli öğünü kahvaltıya özel hazırladığı meyve suyu Tamek Kahvaltım, içerdiği birbirinden besleyici meyvelerle kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzeti olmaya devam ediyor. Tamek Kahvaltım meyve nektarının 1 porsiyonu (200 ml) ile günlük C vitamini ihtiyacının tamamının(* ) karşılanması mümkün. Yedi meyve ve vitamin içeriği ile güne zinde bir başlangıç yaptıran Tamek Kahvaltım, portakal, şeftali, elma, mandalina, limon, ananas ve greyfurt içeriyor. İçeriğindeki A, C, E, B6, B3, B5 ve B9 vitaminleri ile ailece tüketilebilen Tamek Kahvaltım, çocuklara kahvaltıyı daha eğlenceli hale getiriyor.
Besleyici ve lezzetli bir içecek alternatifi olarak kahvaltı sofralarındaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran Tamek Kahvaltım, enfes tadı, vitamin bakımından zengin içeriği ile günün en önemli öğününün en sevilen içeceği olmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52