Bisikletçilerin suyu Sırma’dan

Bu yıl 48’si koşulacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda sporcuların su ihtiyacını Sırmagrup sağlayacak.

Bisikletçilerin suyu Sırma’dan
Gıdavitrini - Su ve maden suyu üretiminin lider firması Sırmagrup; sektör yatırımlarının ve başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiği çalışmalarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. 22 Nisan - 29 Nisan tarihleri arasında bu yıl 48. kez düzenlenecek olacak 2012 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu etkinliği kapsamında; katılımcılarının tüm içme suyu ihtiyacı Sırmagrup tarafından karşılanacak.
Türkiye’nin lider içme ve maden suyu üreticisi Sırmagrup; sosyal sorumluluk bilinici ile toplumsal gelişimi hedefleyen projelere destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 22 Nisan – 29 Nisan 2012 tarihleri arasında 48. kez düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun tüm içme suyu ihtiyacı Sırmagrup tarafından karşılanacak.
Dünyanın en önemli 17 spor organizasyonundan birisi olan ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Türkiye Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu; bu sene değiştirilen ters rotası ile 22 Nisan 2012 tarihinde Alanya’da başlayacak. 8 farklı etaptan oluşan tur; 29 Nisan 2012 tarihinde İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nün geçilmesi ile son bulacak. Toplamda 25 takım ile 200 sporcunun yarışacağı 1094 km’lik parkur kapsamında Sırmagrup kurduğu kontrol noktalarında; katılımcıların yaşamsal tüm su ihtiyacını karşılayacak.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52