Metro istasyonlarında büyüyecek

HOTSTOP, Turyap işbirliği ile İstanbul ve Bursa'da metro istasyonlarına girmeye hazırlanıyor.

Metro istasyonlarında büyüyecek
Türkiye'den çıkan bir dünya markası olma yolunda ilerleyen HOTSTOP, TURYAP ile güçlerini birleştirerek 3 yıl içinde Türkiye ve dünyada yüzlerce şubeye ulaşmayı hedefliyor. HOTSTOP, ticari kiralanabilir alanlar yaratma konusunda inovatif çözümler üreten, gayrimenkul sektörünün Türkiye'deki en yaygın zinciri konumunda olan TURYAP ile Stratejik İşbirliğine gidiyor.
Mayıs 2010'da ilk şubesini İstanbul'da açan firma, şuan İstanbul'un yanında Anadolu'da 11 farklı şehirde şune açtı.
Uluslararası standartlardaki ürünler satan HOTSTOP, önümüzdeki günlerde İstanbul ve Bursa başta olmak üzere Anadolu'nun çeşitli büyükşehirlerinde TURYAP güvencesi ile belediyelerden kiralanacak Metro Giriş-Çıkışları, meydan ve parklar gibi alanlarda HOTSTOP Mobil Kafeleri ve HOTSTOP Corner'ları açacak.
Müşteriler, 2012 yılı sonuna kadar HOTSTOP'lardan konser&sinema biletlerinizi alabilecek, HOTSTOP kupasında yer alan bankamatiklerden nakit para çekebilecek.
Kobiden

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52