McDonald's işletmeci adayları ile buluşuyor

McDonald's, girişimcilerle İstanbul'da biraraya geliyor. McDonald's Gayrımenkul ve Franchising Direktörü Ayperi Sakızlı, "Birlikte büyüyecek işletmeci adayları ile buluşuyoruz" dedi.

McDonald's işletmeci adayları ile buluşuyor
Türkiye'de 182 restoranla faaliyet gösteren McDonald's, 2012 yılında yaklaşık 35 yeni restoran açmayı ve bin kişilik bir istihdam yaratmayı planlıyor. Restoranlarının 25 tanesi işletmeciler tarafından işletilen McDonald's, 2012 yılında girişimciler ile büyümeyi hedefliyor. McDonald's, 4 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği franchising toplantısına tüm girişimcileri davet ediyor. Toplantıya katılmak isteyen girişimci adaylarının kurumun web sitesinde yer alan ‘Toplantı Katılım Formu'nu doldurmaları gerekiyor.
Mevcut restoranlara da girişimciler talip olabilir

McDonald's Gayrımenkul ve Franchising Direktörü Ayperi Sakızlı, "2011 yılında 23 restoran açtık ve satışlarımızı yüzde 25 civarında artırdık. 2011 ciromuz yaklaşık 365 milyar lira. 2012 yılında, yeni yatırımlarla ciromuzu artıracağız. Yüzde 25-30 büyüme hedefliyoruz. 35 yeni restoran açmayı ve yaklaşık bin kişiye daha istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Bunların yaklaşık yarısının işletmeci restoranı olmasını planlıyoruz ancak mevcut restoranlarımızı da işletmecilere devretmeyi planladığımız için sisteme katacağımız işletmeci sayısı daha yüksek olacak" dedi.
Türkiye genelinde 41 il ve yerleşim merkezinde 182 restoranı ile müşterilerine hizmet veren McDonald's, yeni restoranlar hizmet sokmak için çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarının altını çizen Sakızlı, "McDonald's sevenleri, daha fazla noktada markamızla buluşturacak yeni restoranlar açmak için girişimcilerle işbirliği yapıyoruz. McDonald's gıda güvenliği, çalışma prensipleri ve müşteri memnuniyeti gibi birçok konuda, üstün standartlarından ödün vermeden 26 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Biz işinin başında olup bizimle beraber büyüyecek girişimcilerle çalışmayı tercih ediyoruz. Bu özelliklere sahip herkesle görüşmeye hazırız" şeklinde konuşuyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52