Nish Bazaar’dan annelere özel seçenekler

Nish Bazaar Anneler Günü’nde, doğal bakım ürünleri ve gurme lezzetleri ile alternatif hediye seçenekleri sunuyor.

Nish Bazaar’dan annelere özel seçenekler
Nish Bazaar, doğallığı yaşam felsefesi haline getiren anneler için Anneler Günü’nde, Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçilmiş yöresel ürünleri ve gurme tatları ile farklı bir hediye alternatifi yaratıyor. Bitki çaylarından, nar ekşisine, sabundan doğal deniz süngerine, organik reçellerden, özel sıkım zeytinyağlarına ve salçaya kadar uzanan geniş ürün gamı ile Nish Bazaar, ‘Doğal olan her zaman en sağlıklıdır’ felsefesinden yola çıkıyor. Ayrıca Antakya'nın içli köftesi, ev yapımı Kayseri mantısı, Tokat’ın asma yaprakları, Erzurum’un meşhur ispir fasulyesi de Nish Bazaar’ın gurme lezzetleri arasında yer alıyor.
Anneler Günü’nde, Nish Bazaar’da hazırlatacağınız özel bakım paketi ya da doğal tatlardan oluşan bir set ile annenize yaşam enerjisi dolu bir hediye verebilirsiniz.
Nish Bazaar’ın doğal ürünlerini denemek için 0212 265 31 84 numaralı telefondan, www.nishbazaar.com web sitesinden ya da Garanti Mahallesi Yanarsu Sk. No:18/2B Etiler’de bulunan mağazasından, markanın yetkililerine ulaşabilirsiniz.
Nish bilgiler
Ev yapımı salça ile çocuklarınıza ve sevdiklerinize sağlıklı yemekler hazırlayabilir, uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz.






Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52