Tiryaki’ye iki ödül birden!

Gaziantep Ticaret Borsası tarafından düzenlenen '2011 Yılı Borsanın Yıldızları' ödül töreninde, Tiryaki Agro Gıda aldığı iki ödülle dikkatleri üzerine çekti.

Tiryaki’ye iki ödül birden!
Gaziantep Ticaret Borsası tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen '2011 Yılı Borsanın Yıldızları' ödül töreni, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yüksek katılımın gerçekleştiği törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Vali Vekili Mevlüt Kurban, Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, GAİB Başkanlar Kurulu Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Tiryaki Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ile çok sayıda sanayici, iş adamı ve davetli katıldı.
'2011 yılı tacir satış bazında tescil ücreti ödeyen ilk 10 firma' arasında birinci sırada yerini alan Tiryaki Agro Gıda'nın ödülünü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Tiryaki Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'na takdim ederek, ulusal ve uluslararası arenadaki başarılarından dolayı tebrik etti. '2011 yılı müstahsil alımlar bazında tescil ücreti ödeyen ilk 10 firma' arasında ise ikinci olan Tiryaki Agro Gıda adına ödülü Gaziantep Vali Vekili Mevlüt Kurban tarafından Ticari Kaynaklar Müdürü Murat Balyemez'e verildi. Törende en fazla ödül alan firma olan Tiryaki Agro Gıda'nın başarısı, protokol üyeleri tarafından da tebrik edildi.
DÜNYA MARKASI TİRYAKİ AGRO BAŞARIYA DOYMUYOR

Tiryaki Agro Gıda, ülke genelinde tahıl, bakliyat, yağlı tohumlar, yem ve kuruyemiş tedariki, üretimi, depolaması ve ticareti alanlarında faaliyet gösteriyor. 1980 yılında Tiryakioğlu ailesi tarafından Gaziantep'te kurulan ve genel merkezi İstanbul'da bulunan şirket, Gaziantep, Trabzon, Mersin ve Bandırma'da 5 ayrı üretim tesisine sahip. 50'den fazla ürün çeşidi ve 2 milyon tonun üzerinde iş hacmiyle 80'den fazla ülke ile ticari ilişki içinde bulunan Tiryaki Agro Gıda, Türkiye'nin tarımsal ürünler sektöründeki en büyük özel şirketi ve aynı zamanda 2010 yılı Fortune500 araştırmasına göre 'Türkiye'nin en büyük 65. firması' seçildi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52