Herkes Hürrem’i yemenin peşinde!

Pideci’nin mönüsünde yer alan Hünkar, Hürrem, Cariye, A la Turka ve Safinaz adlı pideler yoğun ilgi görüyor.

Herkes Hürrem’i yemenin peşinde!
Gıdavitrini - 14 yıl önce Gülben Şınık tarafından isimleri özenle belirlenen “Hünkar”, “Hürrem”, “Cariye”, “A la Turka” ve “Safinaz” adlı pide çeşitleri günümüzde muhteşem yüzyıl dizisinin etkisi ile çok yoğun ilgi görüyor. Pideci de özellikle Hürrem ve Hünkar adlı pidelerin şipariş yoğunluğu epeyce fazla. Zengin mönüsü ile Pideci damak tadına düşkünlerin lezzet üssüne dönüşmüş durumda. Klasik pidelerin yanı sıra diyet ve vejetaryan pideler de sunan Pideci, üretimde kullandığı malzemeler ve en ince ayrıntısına göre dizayn edilmiş reçeteleri ile pidenin kebap kültüründen ayrışıp daha taze bir tada uyum sağlamasını hizmet ediyor.
Pideci’de pidenin hazırlanmasında kullanılan unun kalitesi, hamurun homojenliği, pişirme teknikleri ve ne ile pişirildiği en önemli noktalar. Bir de her pide çeşidi için ayrı ayrı pişirme süreleri, kullanılan malzemenin cinsi, tazeliği ve kalitesi.
Pideci; mönüsünde diyet yapanlar için sebzeli pideler ve vejetaryanlar için hazırladığı ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Pide, Pideci, Hürrem Sultan, Hünkar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52