DiaSA’dan çevrecilik örneği!

Türkiye’nin hızla büyüyen indirim marketi DiaSA, çevreye karşı sorumluluğunu yerine getirmek adına başarılı bir projeye imza attı.

DiaSA’dan çevrecilik örneği!
DiaSA, mağaza içlerinde bulunan LED tüp aydınlatmalarının yenilenmesi için Philips Aydınlatma ile imzaladığı anlaşma sayesinde 10 bin 190 adet ağacın hayatını kurtaracak. DiaSA mağazalarında Philips LED tüp aydınlatma kullanımı projesi için geçtiğimiz günlerde DiaSA Genel Merkezi’nde DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez Somoza, DiaSA Tedarik Zinciri Direktörü Nicolas Delsol, Philips Aydınlatma Genel Müdürü Ülkem Kırımlı ve Philips Aydınlatma Türkiye Satış ve İş Geliştirme Müdürü Selim Şıkyazar’ın katılımlarıyla imza töreni gerçekleştirildi. DiaSA’nın mağazalarında Philips LED tüp aydınlatma kullanımı projesi, 5,1 milyon kilowatt saat enerji tasarrufu sağlayarak doğaya yaklaşık 3 bin 400 ton karbondioksit salınımı engelleyecek. DiaSA mağazalarında uygulanacak olan projesiyle 10 bin 190 adet ağaç kurtarılarak doğaya karşı sorumluluğun yerine getirilmesi bakımından önemli bir adım atılmış olacak.
Konuyla ilgili konuşan DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez Somoza “DiaSA olarak içinde bulunduğumuz çevreye karşı yerine getirmemiz gereken sorumluluklarımızın olduğunun farkındayız. Bu sorumluluklarımızı da böyle başarılı projelerle yerine getirmek bizim için memnuniyet verici. Gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Bu nedenle çevreci projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, DiaSA, Fernando Gonzalez Somoza, Çevre, Nicolas Delsol, Philips, Ülkem Kırımlı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52