Çıtır Usta ilk kez İzmirlilerle buluştu

Anadolu mutfağının en özel lezzetlerini özgün yorumlarıyla harmanlayarak "gurme tadında lezzetler" sunan Çıtır Usta, İzmir'deki ilk şubesini Balçova Kipa'da açtı.

Çıtır Usta ilk kez İzmirlilerle buluştu
Birbirinden özgün lezzetleri kendine özgü yorumlarla sunan Çıtır Usta, Türk damak tadına uygun çıtır lezzetlerini İzmirlilerle buluşturdu. İzmir'deki ilk şubesini Balçova Kipa'da açan Çıtır Usta, bundan böyle lahmacundan kiremit saç tavaya, çıtır çıtır pide çeşitlerinden dürüm ve dönere uzanan mönü seçenekleriyle İzmir'de olacak. Anadolu'nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek tüm Türkiye'yi tek bir çatı altında toplayan Çıtır Usta, zengin mönü seçenekleriyle öne çıkıyor. Bıçak arası kıyma ve özel baharatlarla harmanlanmış Çıtır Kebabı, köz patlıcan, domates ve yoğurt üzerinde çöp şişlerle yapılan Ali Nazik Kebabı, lavaşla fırınlanan ve kaşar peynir ile servis edilen Fırın Beytisi ile dikkat çeken Çıtır Usta'nın Sadrazam Sofrası adını verdiği iki kişilik kebap mönüsü de büyük ilgi görüyor.

Kiremitte pişmiş lezzetleri tüketicisinin damak zevkine sunan Çıtır Usta, özel olarak dinlendirilmiş ve marine edilmiş enfes etlerle hazırladığı kuşbaşı, tavuk ve köftelerini toprak kap ve ateşle buluşturuyor. Sonuçta ortaya tadına doyulmayan lezzetler çıkıyor. Çıtır Usta'nın saç ve çoban kavurmaları ise bir porsiyonla yetinilmeyecek kadar iddialı.

Keyifli ve ferah dekorasyonu, yüksek hijyen standardı ile rakiplerinden sıyrılan Çıtır Usta Restoran Zincirleri'nde minik ziyaretçiler de unutulmuyor. "Çocuk Mönüsü" seçeneğiyle küçük misafirler hem yaşlarına uygun lezzetlerle buluşuyor hem de "Ben Ten" gibi popüler çizgi film karakterlerinin Oyuncaklarıyla keyifli vakit geçiriyor.

Antep ve Kilis yöresi başta olmak üzere Anadolu mutfağının en iddialı lezzetlerini özgün yorumlarıyla tüketiciyle buluşturan Çıtır Usta, önümüzdeki dönemde İzmir merkez ve İzmir Çiğli olmak üzere iki yeni şube daha açmayı planlıyor. Gurme lezzetlerin adresi Çıtır Usta hakkında daha fazla bilgi almak için www.citirusta.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52