Carlotta’nın renkli menüsü yenilendi!

İstanbul Doors Group’un şehir hayatına kaliteli ve hızlı yemek anlayışını getirdiği markası Carlotta Café & Deli büyümeye devam ediyor.

Carlotta’nın renkli menüsü yenilendi!

Özellikle çalışan ve yemeğe kısıtlı zaman ayırabilenler için sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunan Carlotta’nın yeni sezon için yenilenen menüsünde, yine tadı ve sunumuyla aklınızdan çıkmayacak farklı alternatifler size bekliyor. Carlotta’nın menüsündeki yeni lezzetlerden olan Brokoli Çedar Çorbası, Portakallı Fırın Somon, , Karnabahar Salatası, Kinoa Salatası, Tavuklu Mantarlı Sandviç, Zeytinyağlı Bakla ve daha pekçok lezzet, size daha önce hiç yaşamadığınız bir café&deli tecrübesi yaşatacak. İstanbul Doors Group, şehir hayatındaki taze, hızlı ve kaliteli yiyecek ihtiyacınıza Carlotta Café & Deli ile lezzetli çözümler sunmaya devam ediyor. İstanbul Doors Group’un zincir markası Carlotta, müşteri odaklı servisi, sıcak ortamı ve orijinal formatıyla, günün her saati için lezzetli ve hızlı alternatifler sunuyor. Ayrıca Carlotta’nın bu farklı ve sağlıklı lezzetleri, dilerseniz siz evinizde ya da iş yerinizdeyken hızlı bir servisle ayağınıza kadar geliyor.

İlk şubesi İstanbul iş hayatınının kalbinin attığı Maslak’ta açıldıktan sonra kısa zamanda büyüyen ve yakında şehrin dört bir yanında güzel ve kaliteli yemek isteyenlerle buluşacak olan Carlotta’nın Buyaka, Akmerkez ve Capitol’ün de içinde olduğu toplam 4 şubesi var. Hem öğlen aralarında hem de mesai bitiminde sunduğu pratik ve lezzetli seçeneklerle vazgeçilmez adresiniz olan Carlotta, café ve delicatessen konseptlerinin orijinal bir karışımı. Carlotta’nın her 3 ayda bir yenilenen ve farklı lezzetler eklenen menüsünde çörekler/börekler, çorbalar, sıcaklar, Carlotta fit, ev yapımı sandviçler, salatalar, paketli ürünler, tatlılar, zengin kahve ve soğuk içecek seçenekleri yer alıyor.

Carlotta’nın Foodist Catering Şefi İdil Şanal tarafından yenilenen zengin, lezzetli ve yaratıcı menüsünde; Brokoli Çedar Çorbası, Portakallı Fırın Somon, Limonlu Kekikli Tavuk, Zeytinyağlı Bakla, Zeytinyağlı Enginar, Karnabahar Salatası, Kinoa Salatası, Roka Parmesan Salatası, Ton Salatası, Tavuklu Mantarlı Sandviç, Izgara Hellim Sandviç, Club Sandviç, Tavuklu Sezar Wrap, Meyveli Tart, Portakallı Kek, Limonlu Cheesecake ve paketli ürün olarak da Lamington ve Macaron, hep aynı şeyleri yemekten sıkılan ve menüsünde yaratıcı dokunuşlar isteyen lezzet severleri bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52