Can ‘boğazdan’ lezzet Lübnan’dan geliyor!

Lübnan Mutfağının en iyi ve gözde adresi Al Bushra’nın yazlık mekânı Hilton İstanbul’un bahçesinde açıldı.

Can ‘boğazdan’ lezzet Lübnan’dan geliyor!

İstanbul’un en iddialı Lübnan yemeklerini sunan Al Bushra, nefes kesen Boğaz manzarası eşliğinde yazlık mekânı ile Hilton İstanbul’un bahçesinde yerini aldı! Lübnan’ın en ünlü şeflerinden Hekmat Nader’in özel sunumuyla enfes lezzetler, haftanın her günü akşam yemeklerinde farklı lezzetleri tatmak isteyenlerle buluşuyor.

Lübnan mutfağının vazgeçilmezi Falafel
Lübnan mezelerinin en ünlüsü Humus’un 5 farklı çeşidi ve en lezzetli kebap çeşitlerinden biri olan Yoğurtlu Kebabı Al Bushra’ya mutlaka denemelisiniz. Lübnan usulü yaprak dolması “Warakenab”, bulgurlu çiğ et “Kebbeh Nahey”, Lübnan mutfağının vazgeçilmezi “Falafel”, kıymalı fıstıklı börek “Samboussik” gibi mezelerin yanı sıra kömürde pişirilen “Castaleta”, “Jawaneh Dajaj” gibi tavuk ve et çeşitleri Al Bushra’nın iddialı lezzetleri arasında yer alıyor. Masalarda yer alan döner bakır sinilerin üzerinde servis edilen yemekler, Al Bushra menüsü veya Şef’in özel menüsü eşliğinde sunuluyor. Zengin şarap menüsüyle dikkat çeken Al Bushra’nın kabak ve ceviz tatlıları deneyenleri şaşırtırken, enfes kuru baklavası ise Gaziantep'ten geliyor.

Muhteşem lezzetlerin mimarisi
40 yıllık tecrübesini muhteşem lezzetlere dönüştüren Al Bushra’nın Suriye’li şefi Hekmat Nader, misafirlerine tadına doyulmayan lezzet şöleni yaşatıyor. Büyük bir titizlikle hazırladığı enfes Lübnan yemeklerinin baharatları ve birbirinden lezzetli tatlıları Hatay ve Antakya’dan tedarik ediliyor. Yerel Lübnan lezzetleri usta bir elde şekillenip size unutulmaz deneyimler yaşatıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52