Mobil mantı ekibi kuruyor

Perakende ve restoran işletmeciliğinde başarılı çalışmaları bulunan Selam Grup, Kayseri'nin orijinal lezzetlerini kapıya kadar getirecek.

Mobil mantı ekibi kuruyor
Selam Marketler Zinciri ve Selam Et lokantası ile perakende sektöründe faaliyet gösteren Selam Grup, Kayseri'nin orijinal lezzetlerini kapıya kadar getirecek. Sanal market alışveriş portalı www.tummarketler.com ile iş birliği anlaşması yapan Selam Grup, kurduğu 20 kişilik mobil ekiple Kayseri usulü ev mantısı, köy baklavası gibi Anadolu'nun geleneksel lezzetlerini tüketiciye ulaştıracak. Selam Marketler Zinciri ve Selam Et lokantası ile perakende sektöründe faaliyet gösteren Selam Grup, Kayserinin orijinal lezzetlerini kapıya kadar getirecek. 45 yerel marketi bir araya getiren sanal market alışveriş portalı www.tummarketler.com ile iş birliği anlaşması yapan Selam Grup, kurduğu 20 kişilik mobil ekiple Kayseri usulü ev Mantısı, köy baklavası, gilaburu içeceği, Hatay künefesi, Osmanlı tatlısı ve pastırma gibi Anadolu'nun geleneksel lezzetlerini tüketiciye ulaştıracak. Fatih'teki restoranlarında ayda 3 ton mantı satışı yaptıklarını ifade eden Selam Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Artuğ, "Kurduğumuz mobil ekiple, Fast food gıdalar yerine doğup büyüdüğümüz Kayseri'nin geleneksel lezzetleri tüketicinin kapısına kadar götüreceğiz. İstanbul ile başlayan uygulamayı talebe göre farklı illerde de yaygınlaştıracağız. Orijinal kayseri mantısı lezzetine ulaşmak için bayan çalışanlarımız elleriyle mantı açıyor. Özel bir kutu içinde saklanan mantının yanı sıra kaybolmaya yüz tutmuş pek çok lezzeti de tüketiciye sunacağız. İstanbul genelindeki 5 Hiper Marketimizle sanal pazara dahil olmuştuk. Aldığımız olumlu geri dönüşler sonucu yöresel lezzetlerimizi de sanal pazara sunduk" ifadelerini kullandı.
Anadolu lezzetleri tüketicinin ayağına geliyor
Türkiye genelinde 45 yerel market zincirini tek çatı altında buluşturan sanal market projesi www.tummarketler.com geleneksel Anadolu lezzetlerini de tüketicinin ayağına götürecek. Sanal Market projesinin kısa sürede Türkiye genelinde yaygınlaştığını anlatan Proje yöneticisi Sebahattin Gündoğdu ise, "başlangıçta 12 marketin bir araya gelmesiyle kurduğumuz ortak alışveriş portalı 3 ay gibi kısa bir zamanda 45 market ve 150 şubeye ulaştı. Kullanıcı sayımız ise 20 bin kişiye ulaştı. Yoğun iş temposunda market alışverişine zaman ayıramayan müşterilerimiz sanal ortamdan kolaylıkla sipariş verebiliyor. Sistemden istediği marketi seçerek alışverişini yapıyor ve market fiyatı neyse o bedeli kapıda ödüyor. Tüketicilerin geleneksel ürünlere olan ilgisi nedeniyle sanal ortamda bir Anadolu pazarı kurmaya karar verdik. İlk olarak Kayseri lezzetleriyle işe başladık. Şu anda 10 farklı ürünle başladığımız yöresel ürün çalışmasında yakın zamanda Türkiye'nin dört bir yanından yerel tatları tüketiciye sunarak genişleteceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Yerel Tatlar, Kayseri Mantısı, Selam Et Lokantası

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52