Dört kat büyüyen fuar dünyayı ağırlıyor!

WBC Dünya Kahve Sanatçıları Yarışması'nın Türkiye Etabı CNR EXPO'da! Avrupa'nın ikinci büyük fuarı olan Hostech by Tusid kapılarını açıyor.

Dört kat büyüyen fuar dünyayı ağırlıyor!
Gıdavitrini - Endüstriyel mutfak, çamaşırhane, otel ekipmanları ve gastronomi sektöründe Avrupa'nın ikinci büyük fuarı olan Hostech by Tusid kapılarını yarın (28 Mart Çarşamba) açıyor. Katılımcı firmalarını Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Rusya'nın aralarında bulunduğu ülke ve bölgelerden gelecek alıcılarla buluşturacak fuar, gelişen ve büyen sektörün nabzını İstanbul'da tutuyor!
Fuar kapsamında “Kahve Sanatçıları Yarışması”, SCAE (Specialty Coffee Assocation of Europe) Türkiye temsilciliği tarafından yapılıyor. Yarışma Barista, Latte Art, Cuptasters, Cezve/İbrik, Coffee in Good Spritis ve Brewers Cup olmak üzere altı etapta gerçekleştirililiyor. Viyana'da WBC Dünya Barista Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek ülke takımı bu yarışmada belirleniyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Fuar, Organizasyon, Tüsid, CNR, Tusid

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52