Her damak zevkine uygun köfteler

Lezita’nın herkesi mutfağının pratik şefi olmaya davet ettiği Pratik Şef Grubu, köfte serisi ile uzun yaz günlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Her damak zevkine uygun köfteler

Yaz tatiline giren çocuklar, misafir ağırlayanlar, baş başa kutlama yapanlar, pikniksiz yapamayanlar, Lezita Pratik Şef Köfte Grubu’nda yer alan Lezita Adana, Parmak, Kasap, Misket ve Kadınbudu köfteler ile lezzetten lezzete koşuyor.

Lezita’nın Türk mutfağına yenilikçi, lezzetli, sağlıklı ve yaşamı kolaylaştıran ürünler sunma hedefinin en yenilikçi örneklerinden olan Pratik Şef Ürün Grubu’nda yer alan köfte serisi, köftesiz yapamayanlar için çok ideal. Pilicin fileto ve but etleri, ekmek içi, soğan, maydanoz ve kendine özgü baharatlar ile el değmeden harmanlanıyor ve pişiriliyor. Sofralara sadece dört dakika gibi kısa bir sürede servis edilebilen  Lezita Pratik Şef Köfte Grubu, Lezita Adana, Parmak, Kasap, Misket ve Kadınbudu olmak üzere beş çeşit farklı lezzet sunuyor. 

Lezzetli olduğu kadar doğal, taze ve sağlıklı
Lezita Pratik Şef Köfte Grubu’nda, köfteyi  oluşturan tüm malzemeler en taze halleri ile kullanılıyor. Köfteler kısa bir ön kızartma işleminden geçirilerek lezzetlendiriliyor ve buharlı fırınlarda tam pişirme işlemi uygulanıyor. Kızartma işlemi doymamış yağ oranı yüksek olan sıvı bitkisel kızartma yağı ile yapılıyor. Tam pişmiş olarak sunulan bu ürünlerin kızartılmasında kesinlikle katı yağ kullanılmıyor. Lezita köfteleri, bu sayede, hayatın lezzetini sofralara, doğallık, tazelik ve sağlıkla birlikte getiriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52