banner50

banner52

25 Eylül 2020 Cuma

Gıdalardan koronavirüs bulaşır mı?

Bu çorba hücreleri yeniliyor

Tavuk etlerindeki B5 ve B6 vitaminlerinin pişirme suyuna geçmesiyle tavuk suyunun da yüksek besin değerine sahip olduğu açıklandı.

banner46
31 Mayıs 2014 Cumartesi 11:43
Bu çorba hücreleri yeniliyor
Tavuk gibi pişirmeyle ortaya çıkan tavuk suyunun da besin değeri açısından oldukça zengin olduğu belirtildi. Vücudumuzdaki hücrelerin büyümesi ve onarımı için elzem aminoasit açısından çok zengin olan tavuk, aynı zamanda içerisinde bulunan B3, B6 ve B5 vitaminleri nedeniyle deri, saç ve bağışıklık sistemine katkısıyla biliniyor.
Haşlanarak tüketilmek istenen tavuk etlerindeki B5 ve B6 vitaminlerinin pişirme suyuna geçmesiyle tavuk suyu da yüksek besin değerine sahip. Uzmanlar tavuk suyunun sinüslerin açılmasını sağlamaktan, eklem ağrılarını hafifletip vücut kırgınlığını geçirmeye kadar birçok şifalı özelliğe sahip olduğunun altını çiziyorlar. 



banner21

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kırmızı et fiyatlarının artışı hangisi ile ilgilidir?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    KARİKATÜR
    SENDE YAZ
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    Ziyaretçi Defteri
    ARŞİV
    banner20