Karatay Diyeti’yle sağlıklı Ramazan

Karatay Diyeti kitabını yazan ve aylardır Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Prof. Dr. M. Canan Efendigil Karatay, kitabında Ramazan ayına özel bir bölüm ayırdı.

Karatay Diyeti’yle sağlıklı Ramazan
Karatay Diyeti kitabını yazarı Prof. Dr. M. Canan Efendigil Karatay, eserde Karatay Diyeti prensiplerinden uzaklaşmadan, oruç tutanlar için iftar ve sahurda yenebileceklerin detaylı listesi veriliyor.

Hayykitap’tan yayınlanan ve dört ayda 11 baskı yapan Karatay Diyeti adlı kitabında hem zayıflama konusunda doğru bilinen yanlışları anlatıyor hem de karaciğer yağlanması ile başlayıp, diyabet, hipertansiyon, kalp krizi, felç, inme, alzheimer, erken bunama, kronik artritler, bel ağrıları, fibromiyosit, polikistik meme hastalığı, erken adet görme, polikistik over sendromu ve kanser gibi kronik hastalıklardan korunmanın basit formülünü bize açıklıyor. Yıllardır yasaklanan, kokusunu özlediğimiz sağlıklı gıdalarımızı (kırmızı et, balık, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, yumurta, pastırma, kuru fasulye ve turşu, sebze ve meyve, kuruyemişler) bilimsel gerçeklerle serbest bırakıyor.

Eğer Ramazan’da kilo problemini düşünmeden, halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde orucunuzu tutmayı arzuluyorsanız Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay’ın yazdığı bu kitap tam size göre.

‘Karatay Diyeti’ teknik özellikler

Yazar: Prof. Dr. M. Canan Efendigil Karatay

Yayınevi: Hayykitap - 142

Türü: Sağlık

Birinci baskı: Nisan 2011

Sayfa sayısı: 160

Ebat: 15,5 x 23 cm

Fiyatı: 12 TL

ISBN: 978-605-4325-48-1

Barkod: 9786054325481

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52