McDonald’s’tan Ramazan'a özel menü

McDonald’s, Ramazan ayına özel menüsü ile iftar sofralarında da McDonald’s tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor.

McDonald’s’tan Ramazan'a özel menü
Hızlı servis sektörünün önde gelen markası McDonald’s 25. yılında da, Ramazan ayı için Türk damak tadına uygun lezzetlerin olduğu özel bir menü hazırladı. McDonald’s’ın Ramazan ayına özel olarak hazırladığı menüsünde; tercihe göre etli veya tavuklu McTurco, orta boy patates, ayran, Sundae, Knorr çorba ve su sunuluyor. Bu doyurucu Ramazan menüsünün yanı sıra Cappy Ramazan Şerbeti de ikram ediliyor.

McDonald’s, Ramazan ayına özel menüsü ile misafirlerine hem Türk damak tadına uygun olarak üretilen McTurco lezzetini tatma, hem de yaz aylarının en sıcak günlerine denk gelen bu ayda Sundae ile serinleme fırsatı sunuyor.

McTurco, Türk damak tadına hitap eden ekmek, içerisinde yer alan kızarmış et lezzetindeki iki köfte ve olmazsa olmazı soğan ile McDonald’s misafirlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

McDonald’s Pazarlama Direktörü Bora Tanrıkulu “Tüm restoranlarımız Ramazan’da da misafirlerimizi ağırlamaya hazır. Big Mac, McChicken gibi klasik McDonald’s lezzetlerinin yanı sıra Ramazan’a özel hazırladığımız menümüz ile hizmet vereceğiz. Misafirlerimizi iftarın yanı sıra 24 saat ya da geç saatlere kadar açık olan restoranlarımızda sahurda da ağırlayabileceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52