KİM 10 milyon dolar yatırım planlıyor

KİM Marketler Zinciri Genel Müdürü Hamit Akçay, yıl sonuna kadar yeni mağazalarla birlikte 10 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını kaydetti.

KİM 10 milyon dolar yatırım planlıyor
KİM Marketler Zinciri, Ramazan ayı öncesi 3 yeni mağazanın açılışını gerçekleştirdi. Ümraniye mağazasının açılışında konuşan Akçay, yeni mağazalarla 100 personele daha istihdam sağlayarak, toplam çalışan sayılarını 1.600 kişiye çıkardıklarını ifade etti.

Gürpınar ve Ümraniye mağazalarında uygulamaya koydukları mağaza içi kafeterya ve eğlence mekanlarından oluşan yeni konsepti, diğer mağazalara da uygulayacaklarını belirten Akçay, bundan sonraki mağazacılık yatırımlarında yeni markaları KİM Pratik'e ağırlık vereceklerini kaydetti.

Akçay, "Sene sonuna kadar KİM Pratik mağazası sayısını 20'ye tamamlamayı hedefliyoruz. Bundan sonraki yatırımlarımızda KİM Pratik öne çıkacak. Marmara bölgesindeki yayılma politikamıza hız vereceğiz. Yalova, Tekirdağ ve Bursa'da fizibilite çalışmalarına başladık. En kısa zamanda bu illerde de mağaza yatırımlarına başlayacağız. Yıl sonuna kadar yeni mağaza yatırımlarımız ile 10 milyon dolarlık bir yatırım yapacağız" ifadelerini kullandı.

Simit Saraylarıyla bir işbirliği anlaşması yaptıklarını belirten Akçay, anlaşma kapsamında, ilk aşamada Kim marketlerinin mağazalarında unlu mamuller reyonunu Simit Sarayının üstleneceğini söyledi.

Akçay, ramazan ayında nöbetçi mağaza uygulamasına gideceklerini belirterek, Avrupa yakasında Fındıkzade, Anadolu yakasında Üsküdar ve İzmit merkez mağazalarının bu ay boyunca sahur öncesi açılıp sabaha kadar hizmet vereceğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52