Fırsatlar Vadisi’nden sinema müjdesi

Fırsatlar Vadisi’nden sinemaseverlere müjde. Bu yaza iddialı bir giriş yapan Türkiye’nin en genç fırsat sitesi üyelerine 1 TL’ye 5D film izleme imkanı sunuyor.

Fırsatlar Vadisi’nden sinema müjdesi
Türkiye’nin en genç fırsat sitelerinden biri olan ve kısa sürede adını duyuran Fırsatlar Vadisi yaz döneminde görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor ve üyelerine 1 TL’ye 5D film izleme fırsatı sunuyor. Kısa sürede hedeflediğinin çok üzerinde üye sayısına ulaşan ve birbirinden ilginç fırsatlara imza atan Fırsatlar Vadisi, Play Planet Tepe Nautilus ile 1 TL’ye 5D film kampanyası başlatıyor. Bu yaza film festivali tadında bir fırsatla giriş yapan Fırsatlar Vadisi, özgün fikirleriyle üyelerine yepyeni deneyimler kazandırma konusunda iddialı. Vadi üyelerini bundan böyle her gün 1 TL değerinde bir ürün bekliyor olacak.

Facebook takipçileri için sürpriz hediyeler!

Sosyal medya üzerindeki konumlandırmasına ayrı bir önem veren Fırsatlar Vadisi Facebook üzerinden kendisini takip eden kullanıcılara da özel hediyeler sunuyor. İnteraktif bir iletişim yöntemi belirleyen Vadi ekibi, yine Facebook üzerinden ilginç yarışmalar düzenleyerek takipçilerini birbirinden eşsiz hediyelerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Vadi Kart uygulaması başladı!

Bir buçuk ay önce Adres Patent işbirliği ile kurulan ve kısa sürede adını sektörünün üst sıralarında duyuran Fırsatlar Vadisi, özgün uygulama ve kampanyalarıyla İstanbul ve tüm Türkiye’de ilgi gören bir fırsat sitesine dönüştü. Bu başarısını devamlı kılma konusunda iddialı olan Fırsatlar Vadisi, üyelerine sadece satın aldıkları fırsatları sunmakla kalmayıp uzun vadeli bir avantaj ortamı yaratıyor. Vadi, Türkiye’de bir ilk imza atarak hazırladığı Vadi Kart uygulamasıyla üyelerine eşsiz fırsatlar sunuyor. Bu uygulama ile üyeler sadece firmalardan fırsat satın almakla kalmayacak, yıl boyunca anlaşmalı tüm firmalardan Vadi Kart ile özel indirimler kazanabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52