EÇT’den 23 Nisan’da özel gösterim

Çocukların kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan ETİ Çocuk Tiyatrosu, yeni oyunu “Çizmeli Kedi” ile 23 Nisan’da Fatih - Mimar Sinan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri için özel bir gösterim gerçekleştirecek.

EÇT’den 23 Nisan’da özel gösterim
Gıdavitrini - ETİ’nin çocukları ücretsiz olarak tiyatronun büyülü dünyasıyla buluşturduğu “ETİ Çocuk Tiyatrosu”, 23 Nisan’da “Çizmeli Kedi” oyunu ile işitme engelli çocuklara özel bir gösterim yapacak. 23 Nisan’ın coşkusunu Fatih - Mimar Sinan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu tiyatro sahnesine taşıyacak olan ETİ Çocuk Tiyatrosu’nda gösterim sırasında oyunun replikleri sahnenin iki yanından işaret dili ile çocuklara öğretmenleri tarafından aktarılacak. Fransız yazar Charles Perrault'un eserinden, Gülen İpek Abalı tarafından uyarlanan, yönetmenliğini Ünsal Sicilli’nin, müziklerini Caner Anar’ın yaptığı “Çizmeli Kedi” oyununda, kedisinden başka hiçbir şeyi olmayan birinin, hayal bile edemeyeceği bir hayata sahip olması ve bunu sadece kedisinin yardımıyla başarması anlatılırken, hayvan sevgisinin önemi de vurgulanıyor.
EÇT 1 milyonu aşkın çocuğa ulaştı
ETİ’nin çocukların kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, onları tiyatro sanatı ile buluşturmak amacıyla 2001 yılında hayata geçirdiği ETİ Çocuk Tiyatrosu, 12 yıldır Türkiye’nin 81 ilini birçok kez dolaşarak 1 milyondan fazla çocuğu ücretsiz olarak tiyatro ile buluşturdu. Bugüne kadar “Bisküvi Adam”, “Kakaolu Olsun”, “Alaaddin’in Sihirli Lambası”, “Alice Harikalar Diyarında” ve “Pinokyo” adlı oyunlarıyla çocuklarla buluşan ETİ Çocuk Tiyatrosu’nun bu seneki hedefi yine en az 120 bin çocuğa daha ulaşmak. ETİ Çocuk Tiyatrosu, bu sezon da 45 il/ilçede çocukları tiyatro sanatı ile ücretsiz buluşturacak.
Gösterim Programı:
Yer: Fatih - Mimar Sinan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu - 23 Nisan 2012 / Pazartesi

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52