Gıdavitrini - Birinci kalite yüzde 100 kalça parça piliç eti kullanılarak üretilen İglo Piliç Köfte’nin içersinde kemik, kıkırdak, yağ ve deri gibi kısımlar bulunmamaktadır. Tamamen doğal ve katkısız 100 parça piliç etinden üretilmiş ev yapımı tadındaki İglo Piliç Köfte’yi güvenle tüketebilir ve sevdiklerinize yedirebilirsiniz. İglo’nun dondurulmuş gıda konusundaki tecrübesi ve kalitesi bu defa piliç ürünleriyle tüketiciyle buluşuyor. Ev yapımı lezzetinde ve doğallığındaki İglo Piliç Köfte, birinci kalite yüzde 100 kalça parça piliç eti kullanılarak içersine kemik, kıkırdak, yağ ve deri gibi kısımlar katılmadan üretilmiştir. Tamamen doğal ve katkısız İglo Piliç Köfte, 2- 3 dakika ön kızartma yapılmış ve 180 °C fırında pişirilmiş ve gril izi verilmiştir.
Hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanılmadan üretilen pratik ve lezzetli ev yapımı tadındaki İglo Piliç Köfte’yi, mikrodalgada 2 dakikada, ızgarada 7 dakikada, fırında 10 dakikada, tavada ise 8 dakikada kolayca hazırlayabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
İglo’dan ev yapımı tadında Piliç Köfte
Dondurulmuş gıda uzmanı İglo, parça piliç etinden üretilmiş katkısız ve güvenli Piliç Köfte’yi sofralara getiriyor.

YORUM EKLE
1
Sağlıklı beslenmenin yolu
2
Protein popüler hale geldi
3
Mutfakta “Üçlü Etki” var!
4
Çocuklar 23 Nisan’ı Selva ile kutluyor
5
Soya fiyatı dünyada artış eğiliminde
6
Tetra Pak’tan çevreci ambalaj
7
İthal ürünlerin reklamına dikkat!
8
Plastik ambalaj yapımında yumurta kabuğu
9
Tahta fırçasıyla bile fırçalasanız çıkmaz!
10
Öğrenciye süt ihalesi iptal!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER