Pararel yapıya istikrar uyarısı!

Müsiad Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, Türkiye’nin büyük bedeller ödeyerek elde ettiği güven ve istikrarın devamı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Pararel yapıya istikrar uyarısı!
HABERİN GALERİSİ
Milli Yiyecekler

Milli Yiyecekler

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı ve Kaanlar Süt Ürünleri Üst Yöneticisi Abdurrahman Kaan, büyük bedeller ödeyerek elde edilen huzur, güven ve istikrar ortamının devamı için daha hızlı işleyen yargı sistemi, bireysel hak ve özgürlükleri daha gelişmiş bir Türkiye’de yaşamak istediklerini bildirdi. MÜSİAD Antalya Şubesi tarafından düzenlenen “Ekonomide 2013 Gerçekleşmeleri ve 2014 Beklentileri” konulu 4. Ekonomi Ajandası programında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Kaan, son 11 yıl içinde Türkiye’nin ekonomik gücünü hızla artırdığını ve dış politikada da etkinliğini genişlettiğini belirtti.

TÜRKİYE’YE GIBTAYLA BAKILIYOR
Kaan, 2001 ekonomik krizin ardından istikrarlı bir siyasi ortam gelişmesiyle, Türkiye’nin ekonomik alanda geliştiğini ve atılımlarının yurtiçinde ve yurtdışında gıptayla izlendiğini söyledi. Bu gelişimlerin içeride pek hissedilmediğini ifade eden Kaan, “En son İstanbul ve Ankara’da Macaristan Başbakanı’yla, daha sonra da Pakistan Başbakanı’yla yapmış olduğumuz görüşmelerde ülkemize nasıl gıpta ile bakıldığını gördük” dedi.

İSTİKRARIN ZARAR GÖRME ENDİŞESİ VAR
Kaan, 17 Aralık’ta başlatılan soruşturmayı, adli boyutunu ayrı tutarak, ülke ekonomisine ve güven ortamına verdiği ve vereceği zararlar bakımından endişeyle takip ettiklerini vurguladı.

İşadamları olarak Türkiye’nin geleceğine daha fazla yatırım yapılması gerektiğine inandıklarını ifade eden Kaan, “Büyük bedel ödeyerek elde ettiğimiz huzur güven ve istikrar ortamının devamı için, daha hızlı işleyen yargı sistemi, bireysel hak ve özgürlükleri daha gelişmiş bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz” diye konuştu. Kaan, Türkiye’nin 10 yıllık ekonomik ve sosyal kazanımlarının olumlu sonuçlarının yaşandığını ve en önemli kazanımın huzur, güven ve istikrar olduğunu da aktardı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 15:16

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52