Onur Market'e Tüketici Ödülü

Onur Market, Kent ve Yaşam Ödülleri’nde ‘Tüketici Ödülü’ne layık görüldü.

Onur Market'e Tüketici Ödülü
Alışverişin güvenilir adresi Onur Market, bu yıl 8.’si düzenlenen Kent ve Yaşam Ödülleri’nde müşteri memnuniyeti odaklı iş modeliyle jüri tarafından ‘Tüketici Ödülü’ne layık görüldü. Düzenlenen gala gecesinde Onur Market adına ödülü Özen Grup CEO’su Cemal Özen aldı.

“Alışverişte Onur Sözü” sloganını ilke edinen Onur Market’in, yerel perakende sektöründe yakaladığı istikrarlı büyüme ve elde ettiği kalıcı başarılar yeni ödüllerle taçlanmaya devam ediyor. “Yerel Perakendenin Öncüsü ve Sözcüsü” olma yolunda adım adım ilerleyen ve toplam mağaza sayısını 52’ye çıkaran Onur Market, bu yıl 8.’si düzenlenen Kent ve Yaşam Ödülleri’nde jüri tarafından ‘Tüketici Ödülü’ ile onurlandırıldı.

Onur Market adına ödülü teslim alan Özen Grup CEO’su Cemal Özen ilk günden beri müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek;” Yerel perakende sektöründe yaptığımız atılımların ve yarattığımız farkın bizim için büyük anlam ifade eden anlamlı ödüllerle taçlandırılması hepimizi gururlandırıyor. Bu ödülü bize layık gören herkese Onur Ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman olduğu gibi hep daha iyisini yapmak için tüketicimize ‘Onur Sözü’ veriyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52